Katalin hercegné elképesztően dögös új hajat vágatott

2023. szeptember 12.
Katalin hercegné nem akármilyen frizuraváltáson esett át: lágyan leomló göndör fürtjei talán még sosem mutattak ennyire gyönyörűen.
Ezeket a szigorú szabályokat kellett Katalin hercegnének követnie szülés közben

Katalin hercegné általában elég következetes a stílusát illetően: visszafogott elegancia, néha egy-egy izgalmas csavarral megfűszerezve. Bár ékszerek és ruhák terén néha-néha bevállal különlegesebb darabokat, a haját illetően meglehetősen konzervatív volt – legalábbis eddig. Leomló, hosszú barna fürtjeit természetesen most is megtartotta, a fazont illetően azonban elég nagyot újított a hercegné!

Katalin hercegnét a surrey-i HMP High Down börtön felé menet fotózták le kedden, amint a szenvedélybetegekre fókuszáló Addiction Awareness Week eseményére tartott. A 41 éves walesi hercegné ruganyos, hullámos fürtjei elképesztően egészségesnek és ragyogónak tűntek, a legfeltűnőbb azonban Katalin friss frufruja volt: a hercegné dögös, középen elválasztott „vízesés frufrut” vágatott, ami szerintünk elképesztően jól áll neki. Az új fazon nőies, mégis szexi, tökéletesen kiemeli Katalin hercegné szépségét!

A hercegné új hajához egy vagány, sötétkék Alexander McQueen nadrág és zakó szettet viselt, ezzel izgalmas kontrasztot teremtve a maszkulin öltözék és a hiperfeminin új frizurája között. 

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images