Kim Kardashian frufrut vágatott, és borzalmasan áll neki

2023. augusztus 28.
Az internet legalábbis nincs túlságosan oda a sztár új frizurájáért.
Kim Kardashian frufru vágatott, és borzalmasan áll neki

Sosem gondoltuk volna, hogy Kim Kardashiant valaha is bébifrufruval fogjuk látni – sokkal inkább egy függönyfrufru-típusnak gondolnánk – most mégis megtörtént. Szombaton a sztár mindenkit meglepett, amikor a This Is About Humanity ötödik éves jótékonysági rendezvényére érkezett Los Angelesbe, és megvillantotta frissen nyírt, meglepően rövidre sikeredett frufruját. Biztosítva, hogy minden figyelem az új frizurájára irányuljon, Kim sötétbarna fürtjeit egy elegáns és fényes magas lófarokba fogta, miközben az arcát tökéletesen keretezte a szemöldökét alig súroló frufru.

Kim Kardashian frufru vágatott, és borzalmasan áll neki

Kim Kardashian frufrut vágatott, és borzalmasan áll neki

Ez Kim harmadik hajátalakítása egy hónapon belül, ami rekordnak számít a realitysztárnál. Először egy olyan frizurával debütált, amit egyesek mikrobobnak neveznének (a szuper sima, koromfekete fürtjei közvetlenül az álla alatt végződtek), majd egy szempillantás alatt visszatért a jellegzetes derékig érő hajhosszabbításhoz.

Az internet népe nem volt túlságosan elragadtatva a híresség legújabb frizurájától, sokan megjegyezték a közösségi médiában, hogy ez a kifejezetten karakteres frufru még az egyébként mindig bámulatosan kinéző Kim Kardashiannak sem áll túl jól. 

Fotó: Getty Images