Kiborultak a testvérei Margot Robbie-ra

2023. október 09.
Már korábban is lehetett hallani, hogy Margot Robbie eltávolodott testvéreitől, és most bátyja friss posztja is megerősíteni látszik ezt.
margot-robbie 3:2

Talán kevesen tudják, hogy Margot Robbie-nak két testvére is van, akik szintén a hollywoodi filmiparban dolgoznak: a 34 éves Lachlan „Lockie” Robbie és fiatalabb öccse, Cameron. Lachlan kaszkadőrként dolgozik, Cameron pedig feltörekvő színészként próbál nővére babérjaira törni.

Az elmúlt hetekben sokat pletykáltak róla, hogy Margot Robbie eltávolodott a testvéreitől és nem túl jó a viszonya a két fiúval – ezért is lehet, hogy a színésznő láthatóan nem igazán veti latba befolyását, hogy segítsen a fiúknak a szakmában. Lachlan friss posztja is ezt erősíti meg: a férfi megosztott egy képet tévéképernyőjéről, amin a két hónapja bemutatott Barbie-filmet nézi, a jelenetet pedig annyival kommentálta, „végre megnézem, mire a nagy felhajtás… ilyen egy jó testvér”. A szöveget nyilván ironikusan kell érteni, hiszen Lachlan ezek szerint nem ment el annak idején moziba megnézni testvérét. 

A férfihez közeli források szerint bár a testvérek korábban közel álltak egymáshoz, Lachlan mostanában nem igazán beszél Margot Robbie-val. A forrás szerint a testvér természetesen megérti húga hirtelen jött elsöprő népszerűségét, mégis azt érzi, húga „cserben hagyta” őt.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images