Megőrül a net a jelnyelven beszélő Margot Robbie-ért

2023. július 27.
Margot Robbie már többször megmutatta, hogy nemcsak sokoldalú, de kifejezetten kedves és figyelmes sztár – most újra óriásit megy a videó, amiben jelnyelven kommunikál egyik rajongójával.
margot-robbie 3:2

Az egész világot megőrjítő Barbie mozi kétségkívül a figyelem középpontjába állította Margot Robbie-t – ezért is fordulhatott elő, hogy újra előbukkant és hódító útra indult a neten egy tavalyi videója. A felvétel még az Amsterdam című film tavalyi premierjén készült, ahol egy rajongó először átnyújt egy – valószínűleg a jelnyelv értelmezését segítő – lapot a színésznőnek, aki erre lelkesen rávágja, hogy nincs rá szüksége, és végigjeleli az ABC-t. Margot Robbie korábban sehol sem dicsekedett különleges tudásával, így mindenkit meglepett a közvetlen és jó fej gesztusával.

Alább meg is lehet nézni a cuki videót:

Néhányan egyébként megjegyezték, hogy Margot Robbie nem a standard amerikai jelbeszédet használja – azt feltételezik, hogy az ausztrál vagy brit verziót ismerheti. Mindenesetre nemcsak spéci tudása, de kedves, emberközeli személyisége miatt is rajonganak a színésznőért a netezők! 

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images