Bianca Censori ismét arcpirító kezeslábasban – ezúttal Kanye Westtel kávézik

2023. október 10.
Bianca Censori harisnyaanyagokból készült ruhatára, úgy tűnik, kifogyhatatlan. Most egy szexi ezüst bodys verziót viselt a jellegzetes harisnyájával, amikor pénteken férjével, Kanye Westtel egy Starbucksban kávézott Milánóban.
Kanye West és új felesége, Bianca Censori

A 28 éves építésznő és a 46 éves rapper mostanában azzal vonja magára a figyelmet, hogy őrültebbnél őrültebb szettekben utazgatják végig Európát. Egyszer már kinevették a firenzeiek Censorit, amikor megsétáltatta a hotel párnáját felső gyanánt, de úgy tűnik, ez nem szegte a kedvét ahhoz, hogy extrém szettekben jelenjen meg Olaszországban.

Censori harisnyában, Kanye West tetőtől talpig feketében

Most egy fémes anyagokkal díszített, rengeteget mutató kezeslábasban ment kávézni. (Azt már meg sem említjük, hogy szinte szentségtörés az olasz kávézók helyett a Starbucksot választani Milánóban.)

Censori hegyes magas sarkúval egészítette ki a szettjét, míg Kanye West most sem tért el tipikus uniformisától: ezúttal is teljesen fekete szettet választott, a fejét pedig egy fekete anyagdarabbal takarta el. A sztárpár teljes szettjét ITT lehet megtekinteni. 

Forrás: PageSix, Kiemelt fotó: Getty Images