Victoria Beckham fájdalmas szépségrutinja

2023. június 19.
A szépségért sokszor tényleg meg kell szenvedni, és mindez akár a világsztárokra is igaz. Victoria Beckham szépségtitkai között sem csak kényeztető luxuskrémek, hanem egy állítólag komoly kellemetlenségekkel járó, de igen hatásos fiatalító arckezelés, a Morpheus8 is szerepel.
victoria-beckham-szepsegrutin-morpheus8

Nem kevesebb, mint 700 fontra, vagyis közel 310 ezer forintra taksálja a Daily Mail című brit lap Victoria Beckham titkos bőrápoló rutinját, pontosabban annak egyik alappillérét. A saját luxus arcápolási vonala szereplőit (köztük csodás összetételű, kényeztető formulájú szérumok, hidratálók) is aktívan használó híresség egyik öregedés elleni fő „fegyvere” egy sokat emlegetett rádiófrekvenciás arckezelés, amelyet a lap nem a gyenge szívűeknek való fiatalító arckezelő gépként említ. És itt nem csak a kezelések magas árszabására gondolnak. A 49 éves szépség- és divatmágnás félévente vállal be egy-egy Morpheus8 kezelést, amelyet a világ legfájdalmasabb noninvazív kozmetikai eljárásai között említenek (bár számos arckezelő szalon azt állítja, a megfelelő fájdalomcsillapító protokollal szinte semmit sem érzünk).

Fájdalmas, de hatásos arckezelés?

„Az arckezelés során 24 tű szúrja át az arcbőrét, de Victoria esküszik rá, mondván, megőrzi bőre fiatalos megjelenését” – írja le a lap a kecsegtető eredményeket a kellemetlen élmény kapcsán. A félévente egyszer bevállalt Morpheus8-kezelés előtt 90 perccel érzéstelenítő, lidokainos krémet visznek fel a bőrére, majd a hatóidő leteltével következik a 24 darab, 4 mm-es tűvel való kezelési fázis (ezeken a tűkön keresztül rádiófrekvenciát továbbítanak a bőr alatti szövetekbe), ami a tűtől és/vagy fájdalomtól való idegenkedés esetén valóságos tortúrát jelent.  

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Dansys aesthetics (@dansysaesthetics) által megosztott bejegyzés


A Morpheus8 kezelést követően Victoriának és más felhasználóknak (köztük rengeteg hollywoodi hírességnek, például Eva Longoriának és Kim Kardashiannek) legalább két napot kell várniuk, hogy felépüljenek, és hagyják, hogy a zúzódások eltűnjenek. A fájdalomküszöbe mindenkinek más, de a szúrások messze nem az egyetlen visszatartó erőt jelenthetik az arcfiatalító eljárás bevállalását illetően. Akik ugyanis követni szeretnék az egykori, Posh Spice néven futó énekesnő szépségrutinját, azoknak egészen mélyen kell a zsebükbe nyúlniuk, hogy beruházzanak egy hasonló arckezelésre – mindezt ráadásul évente kétszer – a valóban látványos eredményekért. 

Egy meg nem nevezett forrás úgy nyilatkozott a szintén brit The Sun nevű lapnak, hogy „Victoria szereti a szépségápolási kezeléseket, és hajlandó egészen új módszereket, kezeléseket kipróbálni, hogy bőre tökéletesen nézzen ki”.  

Luxuskezelés, luxusrutin

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Victoria Beckham Beauty (@victoriabeckhambeauty)

Bár Victoria Beckham extravagáns, ami a szépségápolási rutinját illeti, ő maga elvileg „a kevesebb több” elvét vallja ebben. Vagyis kevesebb, jobb termék a megfelelő út. „Nincs se időm, se türelmem, hogy egyszerre 10 különböző termékkel bíbelődjek” – mondja, bár talán az is további extra könnyítés az esetében, hogy a saját neve alatt futó, Victoria Beckham Beauty szépségtermékeit még be sem kell szereznie a beauty rutinja összeállításához. Emellett hírhedten nagy Professor Augustinus Bader-rajongó, a bőrápolás európai géniuszától a TFC8 technológia a kedvence, de a szintén nem filléres kiadásnak számító, rengeteg celeb kedvenceként jegyzett Dr. Barbara Sturm márka Enzyme Cleanser nevű tisztítója is nagy favorit.

Fotó: Getty Images, Instagram