Kiderült, milyen pajzán üzeneteket küldözget Vilmos herceg Katalinnak

2023. október 13.
A walesi herceg és hercegné a kedvenc hangulatjeleiken viccelődtek a minap egy BBC-interjúban. Soha nem találnád ki, hogy Vilmos milyen pajzán üzeneteket küldözget a feleségének!
Kiderült, milyen pajzán üzeneteket küldözget Vilmos herceg Katalinnak

Elsőre talán eszünkbe sem jutna, de Katalin hercegné és Vilmos herceg ugyanúgy használják a közösségimédia-alkalmazásokat, mint mi. Sőt kedvenc hangulatjeleik is vannak!

A BBC Radio 1 műsorvezetői, Jordan North és Vick Hope készített interjút a trónörökös párral, akik azt is megkérdezték az interjú során, hogy mely emojikat használják a leggyakrabban. Vilmos erre azzal kezdett viccelődni, hogy muszáj elgondolkodnia egy családbarát válaszon, mert ami az igazságot illeti, az a padlizsán hangulatjel lenne.

„Azt mondták nekem, hogy ne mondjam el, hogy a padlizsán, ezért valami mást kell választanom. A padlizsán lett volna, de most azt mondom – mert felnőttként kell viselkednem – hogy az, amelyiknek a szeme fel-le jár, és nyitva van a szája” – fogalmazott a herceg.

Ezután Katalin is elmondta, hogy ő melyik smiley-t használja a leggyakrabban. „Valószínűleg az enyém a szív lesz, aztán a síró emoji. A hisztérikus nevetés, amikor a dolgok rosszul sültek el” – ismerte el a hercegné.

Forrás: People, Fotó: Getty Images