Cuki fotóval ünnepli házassági évfordulóját Vilmos herceg és Katalin

2023. május 01.
Vilmos herceg és Katalin hercegné látszólag szerény körülmények között, egy romantikus biciklitúrával ünnepelte a már 12 éve tartó házasságot.
Végre itt vannak az első fotók A korona forgatásáról Katalinról és Vilmos hercegről

Vilmos és Kate Middleton 2011. április 29-én fogadott örök hűséget egymásnak nyolc év együttjárás után, ami azt jelenti, hogy idén már 12. házassági évfordulójukat ünnepelhették. A királyi páros Instagramon osztott meg egy cuki fotót a jeles alkalomból, ami azt is elárulja, hogy ünnepeltek a nemesi szerelmesek.

A bájos képen Katalin hercegné fehér blúzt és farmert visel, míg Vilmos herceg sötétkék ingben és szintén farmerben van. Mindketten biciklin ülnek, vagyis úgy tűnik, egészen szerény módon, egy napfényes biciklitúrával emlékeztek meg a nagy napról. 

A kommentelők láthatóan rajonganak a párért és egyszerű, emberközeli stílusukért: Katalin hercegné és Vilmos máris több száz gratuláló üzenetet kapott. 

A páros hamarosan újabb mérföldkövet ünnepel, hiszen már csak napokra vagyunk III. Károly koronázásától. A május 6-án megrendezésre kerülő eseményen végül Harry herceg is részt vesz (bár a hírek szerint meglehetősen megalázó helyről nézi majd), Snoop Dogg azonban nem fog fellépni rajta. A koronázás részleteiről ITT írtunk bővebben.

Forrás: PageSix, Fotó: Getty Images