Vilmos herceg nincs jó állapotban a szakértő szerint

2023. szeptember 22.
Vilmos herceg épp protokoll-látogatását tölti Amerikában, egy szakértő szerint azonban elég aggasztó állapotba került a tengerentúlon...
Ilyen gazdag valójában Vilmos herceg

Már jó ideje lehetett tudni, hogy Vilmos herceg szeptemberben Amerikába látogat, többek között azért, hogy környezetvédelmi kérdésekről tárgyaljon António Guterres ENSZ főtitkárral. Emellett persze Vilmos hercegnek rengeteg más protokolleseményen kell részt vennie, ilyenkor pedig végig figyelő tekintetek kereszttüzében áll – így vehette észre egy testbeszédszakértő, hogy a walesi herceg aggasztó jeleket mutat.

Bár Vilmos a legtöbb eseményen önmagához hűen és a felé támasztott elvárásoknak megfelelően viselkedett, Judi James testbeszédszakértő szerint az osztrigák visszatelepítéséért küzdő Billion Oyster Projectnél tett látogatása során megváltozott a herceg. Bár Vilmos herceg alapvetően lazának, jókedvűnek, mosolygósnak tűnt az eseményen, sokaknak feltűnt, hogy bal kezével folyamatosan nyugtalanul babrálja zakóját. Lehetséges, hogy épp a helyzet lazasága tette lehetővé, hogy Vilmos kicsit elengedje magát, és ezért kerülhettek felszínre a szorongásra utaló jelek is.

Kézenfekvő a feltételezés, hogy testvére, Harry herceg közelsége teszi ennyire szorongóvá Vilmos herceget, de egy másik szakértő nem ebben látja a nyugtalanság okát: Darren Stanton szerint alapvetően is megfigyelhető, hogy Vilmos herceg mindig magabiztosabban viselkedik, ha felesége, Katalin is ott van, aki azonban most nem kísérte el a vizitre.

Forrás: Marie Claire UK Fotó: Getty Images