Alig lehet felismerni Tom Sellecket, a Magnum egykori sztárját

2023. október 14.
A 78 éves színészt egy McDonald's-nál sikerült lencsevégre kapni, és sokan azt mondják, szinte alig lehet ráismerni az egykori Magnumra.

Nagyon ritkán lehet nyilvánosan látni Tom Sellecket, a Magnum (Magnum P.I.) egykori sztárját, most azonban mégis sikerült lencsevégre kapni a színészt. A 78 éves Sellecket egy kaliforniai McDonald’s-nál fotózták le, ahol rendelését vette át: egyszerű, sötétkék pólót és egy sortot viselt. Bár alapvetően nem vált meg jellegzetes, mi több, ikonikus bajuszától, a színész viszonylag hosszú arcszőrzetet növesztett hozzá, így sokak szerint már nem is olyan könnyű felismerni az egykori Magnumot. A megdöbbentő lesifotókat ITT lehet megnézni.

Tom Sellecket egyébként sokan nem (csak) Magnumként, de a Jóbarátok Dr. Richard Burke-jeként is ismerhetik, aki Monica hosszú távú partnere volt, de a Három férfi és egy bébi is híres szerepe volt. A színész szerencsére még a 80-hoz közeledve is aktív: legfrissebb alakítása a Blue Bloods című tévés sorozat főszerepe, és az IMDb szerint egy újabb filmje is készülőben van.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Image