Till Attilának fogalma sincs, miért nézett ki ennyire furcsán

2022. szeptember 29.
Till Attila Instagramon osztott meg egy vicces posztot, amiben a texasi kopóhoz hasonlítja magát, miközben követői segítségét kéri: miért növeszthetett NDK-s bajuszt?!

Mustárszínű retró szerelésben, belőtt hajjal, jellegzetes NDK bajusszal látható Till Attila legújabb Insta-posztjában, amiben követői segítségét kéri: miért nézhetett ki ennyire furcsán valamikor régen?

A tévés műsorvezető és a Tiszta szívvel rendezője viccesen azzal indítja a posztot: „Új főszereplővel indul a Texas Ranger!” Majd hozzáteszi, bár már 20 éve dolgozik a TV2-nél, és ez idő alatt rengeteg műsort készített a csatornával, most már fogalma sincs, hogy mihez kellett a jellegzetes jelmez, na meg a látványos bajusz.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Till Attila (@tillattila)

 

A poszt végén kérdéssel fordul követőihez: „Valaki emlékszik? Valami vicces műsor lehetett szilveszterkor? De melyik évben? Sajnos nem tudom belőni, és a tévé fotóarchívja sem jelzi, de jók ezek a régi képek!”

Szerintünk is határozottan jól állt Tillának a texasi kopós/NDK-s bajusz – ráadásul egy ideje már úgyis újra hódítanak a retró trendek. Ettől függetlenül még nem derült fény a titokra, azaz, hogy miben is szerepelt ilyen külsővel az ismert tévés. Lehetséges, hogy Till Attila tudatalattijának jótékony homályába űzte az emléket, mindenesetre a helyes megfejtéseket mi is lelkesen várjuk a kommentek között!

Fotó: Marie Claire-Archív

Olvass tovább!