Rachel, Phoebe és Monica újra együtt – Mini Jóbarátok-találkozó volt a Hollywoodi hírességek sétányán

2023. február 28.
Ahogy Máté Péter is megénekelte, „Azért vannak a jó barátok...", hogy melletted álljanak, amikor csillagot kapsz a hírességek sétányán Hollywoodban. Na jó, a dal nem egészen így szólt, de a valóság mégis ez.
Rachel, Phoebe és Monica újra együtt

Courteney Cox, a Jóbarátok Monicája megkapta saját csillagát Hollywoodban, és az átadón megjelent vele együtt két nagyon közeli barátja, Jennifer Aniston és Lisa Kudrow is. A Rachel és Phoebe karakterét alakító színésznők közös beszédben méltatták Cox szakmai és emberi érdemeit, akivel szinte testvérinek nevezték közel 30 éves kapcsolatukat.

A nagy napról Jennifer Aniston is megosztott néhány közös képet (és egy régebbi fotót a Jóbarátok egyik epizódjából), a bejegyzés mellé pedig a következőt írta: „Nagyon büszke vagyok Courteney Coxra. Szó szerint szívem és lelkem minden porcikájával szeretem ezeket a nőket. Lisa Kudrow és én nagyon örültünk, hogy megünnepelhettük őt és hihetetlen eredményeit.”

Ansiton és Kudrow elmondása szerint Courteney volt a szereplőgárda motorja, és neki köszönhető, hogy ennyi éven át ilyen szoros, összetartó kapcsolat volt a szereplők között.

Fotó: Imdb