Heidi Klum kamaszkori fürdőruhás fotói felrobbantották a netet

2023. október 17.
Előkerült egy rakás fürdőruhás kép Heidi Klumról még 1992-ből, amik megmutatják, hogyan indult el a pályán a most 50 éves szupermodell.
heidi-klum 3:2

Érdemes eltenni a gyerekek házi fotósorozatait, hátha egy napon híres szupermodell lesz belőlük – legalábbis ezt a tanulságot lehet levonni Heidi Klum esetéből. A modell Instagramon osztott meg néhány 1992-ben készült fürdőruhás fotót, ami az anyukája padlásáról került elő, és amikkel először próbált jelentkezni különböző modellmunkákra még Németországban.

Az analóg képeken az alig 19 éves Heidi Klum különböző fürdőruhákat visel és különböző pózokat próbál ki: szigorúan feszít egy kék-narancs mintás darabban, kacéran kacsint egy fekete-fehér dresszben vagy épp megvillantja hosszú lábait egy klasszikus, fekete egyrészesben.

Bár a képeken egyértelműen látszik, hogy Heidi Klum még nem volt annyira magabiztos és profi, mint most, az biztos, hogy szépsége már akkor is megvolt a szakmához. Az 50 éves szupermodell egyébként a mai napig rendszeresen megoszt magáról fürdőruhás fotókat, és talán nem túlzás azt állítani, hogy legalább olyan csinos bennük, mint 19 évesen!

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images