Heidi Klum aprócska fürdőruhában mutatta meg kisportolt hasát

2023. augusztus 07.
Heidi Klum nude fürdőruhában élvezi olaszországi nyaralását. Követőit sem hagyja örömök nélkül az 50 éves sztár, picike fürdőruhájában mutatta meg tónusos testét.
heidi-klum 3:2

Az 50 éves német szupermodell a közösségi médiában osztott meg egy fotót tónusos alakjáról apró nude színű bikinijében, miközben európai kiruccanása festői látványában gyönyörködött.

A felvételen Klum látható, amint a formás hasizmát mutogatja, miközben boldogan kortyolgat egy aranyos bögréből. „bonjourno 🥰🇮🇹” – írta a felvételhez vasárnap az Instagramon.

A bikinis kép után újabb csodaszép posztot osztott meg a rajongóival. A szupermodell az Instagramon hívta fel követői figyelmét arra, hogy egyenek rengeteg zöldséget és gyümölcsöt. Kezében ínycsiklandozó tálakat tart, telepakolva mindenféle földi jóval. Azonban ki tud ezekre a tálakra figyelni, amikor Klum szépsége sokkal jobban vonzza az ember tekintetét? 

A modell remekül tartja magát, az ő arca kéne, hogy szerepeljen az örök fiatalság meghatározásánál a szótárban. Fehér, mintás bikinije eleget takar, azonban így is keveset hagy a fantáziánkra.

Forrás: People