Heidi Klum napi 900 kalóriás étrenddel tartja magát formában

2023. augusztus 23.
A rajongóit nem hagyta nyugodni a gondolat, hogy mit eszik, illetve hány kilót nyom a modell.
Heidi Klum napi 900 kalóriás étrenddel tartja magát formában

Heidi Klum egy augusztus 20-i Instagram-sztoriban elárulta, milyen szokásokkal tartja formában magát. Az 50 éves modell elmondta, hogy a napját egy zsírszegény reggelivel indítja, ami három buggyantott tojásból és meleg tyúkhúslevesből áll. Az egykori Victoria’s Secret modell ugyan nem árult el további részleteket, de azt megjegyezte, hogy nem eszik meg napi 900 kalóriánál többet.

Amikor pedig az egyik rajongója a súlya felől érdeklődött, Heidi még le is fotózta magát a mérlegen, amely szerint körülbelül 62 kilót nyom. A modell azt is hozzátette, hogy az étrendje talán szélsőségesnek tűnik, de számára már teljesen természetes. Ez persze nem azt jelenti, hogy megvonja magától a finom falatokat. Tavaly októberben például azzal ünnepelte meg a 10 millió Instagram-követőjét, hogy fehérneműre vetkőzve tortázott az ágyban.

A szupermodell még 2020-ban beszélt arról, hogy most jobban szereti a testét, mint eddig valaha. „Boldognak érzem magam azért, aki vagyok és amilyen vagyok” – mondta akkor egy interjúban.

Forrás: Eonline, Fotó: Getty Images