Gwen Stefani fiai már ilyen nagyok

2023. október 21.
Gwen Stefani is csillagot kapott a Hírességek sétányán, az eseményre pedig nemcsak férje, Blake Shelton kísérte el, de három fia is.

A szőke énekesnő, Gwen Stefani a minap kapott csillagot a Hírességek sétányán. A ceremónián elképesztően jól nézett ki ezüst miniruhájában, amelyet csillagok díszítettek.

Gwen Stefani is csillagot kapott

Férje, Blake Shelton countryénekes az átadáson szívheszóló beszédet mondott, amit az énekesnő meg is könnyezett. „Az első alkalom, amikor találkoztam Gwennel, 2014-ben volt. Más volt, mint a többi híresség. Nem érkezett fekete limuzinban és biztonsági emberekkel körülvéve, sokkal inkább a karjában kisbabájával és két fiával. Már akkor világos lett számomra, hogy Gwen elsősorban anya, ezt tartja első számú feladatának. Most, tíz évvel később, hogy itt állok, kérdés nélkül állíthatom, hogy még mindig az anyaság a legfontosabb dolog az életében. És meg kell mondjam, ez ritka ebben a szakmában” – mondta el Blake Shelton.

Gwen Stefani Blake Sheltonnal és három fiával

Az énekesnő és első férje, gyermekei apja Gavin Rossdale még 2002-ben házasodott össze, és 14 évig, egészen 2016-ig voltak házasok. Ez idő alatt három gyermekük született, a 17 éves Kingston, a 15 éves Zuma és a 9 éves Apollo, akik erre a jeles eseményre is elkísérték az édesanyjukat. Blake és Gwen 2021-ben kötötte össze az életét, és közösen zsűriznek az amerikai The Voice műsorban.

Forrás: US Today Fotó: Getty Images