7 sztár, aki büszkén posztolt fotót a szoptatásról

2023. június 25.
Bár a szoptatás az egyik legtermészetesebb dolog a világon, sokan máig tabuként kezelik – és ami még ennél is rosszabb, többen kritizálják, megalázzák azokat az anyukákat, akik nyilvánosan etetik meg kisbabájukat. Éppen ezért kifejezetten üdítő, hogy a sztárvilágban egyre többen akadnak, akik küzdenek a szoptatással kapcsolatos stigmák eltörléséért.
7 sztár, aki büszkén posztolt fotót a szoptatásról

Ashley Graham

Ashley Graham évek óta a testpozitív mozgalom egyik legnagyobb szószólója, és ez a két gyerke születése után sem változott meg. A modell már az otthonszüléséről is megosztott néhány bensőséges fotót, ami után nem volt kérdés, hogy a szoptatás fontossága mellett is ki fog állni közösségi oldalán.    

Chrissy Teigen

Chrissy Teigen is kendőzetlenül őszinte a közösségi oldalán. Még a 2020-as vetélésének történetét is megírta egy szívszorító levélben, hogy így adjon erőt a sorstársainak. De ugyanígy megosztja az örömteli pillanatokat is, a rajongók pedig egyenesen imádták, amikor a kisfiával, Miles-szal posztolt ki egy szoptatós képet.

Gisele Bündchen

Bár a gyerekei már nagyok, Gisele Bündchen így is rendszeresen felhívja a figyelmet a szoptatás fontosságára azzal, hogy korábbi megható képeket posztol. Ezt a fotót például a szoptatás hónapja alkalmából osztotta meg még 2019-ben.

Amy Schumer

Amy Schumer még azt is őszintén bevallotta követőinek, hogy eleinte egyáltalán nem ment neki könnyen a szoptatás. “Szükségünk volt szoptatási tanácsadó segítségére. A fiunk nem akart szopizni, és nem éreztem úgy, hogy bárhogy is rá tudnám venni. Ezért az első hónapban fejtem. Úgy éreztem, ezt nem tudom, nem akarom csinálni” – nyilatkozta korábban a színésznő.

Gwen Stefani

Az énekesnő három kisfiú boldog anyukájaként akkor sem rémült meg, ha nyilvánosan kellett megszoptatnia gyerekeit.

Alyssa Milano

Ezt a fotót Alyssa Milano még akkor posztolta, amikor 2019-ben az Egyesült Államok mind az ötven tagállamában legalizálták a nyilvános szoptatást. Bár már Alyssa gyerekei is megnőttek, a színésznő még ma is bátran kiáll a szoptató anyák mellett.

Kate Hudson

A színésznő 2019-ben szülte meg harmadik gyerekét, akit ha kellett, akár munka közben is megszoptatott. Ez a fotó is egy ilyen pillanatban készült.

Fotó: Getty Images