Most derült ki, hogy Meryl Streep és férje jó ideje külön élnek

2023. október 21.
Meryl Streep és férje, Don Gummer 45 éve házasok, most pedig arra derült fény, hogy bár ugyanúgy törődnek egymással, több mint 6 éve már külön élnek.
Meryl Streep és férje, Don Gummer

A 74 éves Oscar-díjas színésznő, akinek számos emlékezetes alakítása volt már, és 76 éves szobrász férje, Don Gummer, kiderült, hogy több mint hat éve külön élnek egymástól. Meryl Streep szóvivője tegnap nyilatkozott: „Don Gummer és Meryl Streep több mint 6 éve külön élnek, és bár törődnek egymással, külön életet választottak.”

Tegnap ugyanis a színésznő egyedül jelent meg Spanyolországban a Princesa de Asturias Awardson. A pár egyébként utoljára 2018-ban jelent meg együtt az Oscar-gálán, így lehetett sejteni, hogy valami változott, de a hírt csak most erősítették meg.

Meryl Streep a lányaival és férjével

Meryl Streep férjével, Don Gummerrel és három lányukkal együtt még 2011-ben: Grace, Mamie és Louisa

Meryl Streepnek és a férjének négy gyermeke van: Henry Wolfe énekes-dalszerző (43), Mamie Gummer színésznő (40), Grace Gummer (37) és Louisa Jacobson (30), akiket Connecticutban, Salisbury csendes városában neveltek fel. Persze az ikonikus színésznő már nagymama is, ráadásul 5 unokája van. Fiának, Henrynek két gyereke van feleségétől, Tamryn Storm Hawkertől, Mamie Gummer szintén kétgyerekes édesanya, Grace pedig nemrégiben adott életet első gyermekének.

A pár egyébként egy Connecticutban található farmon és egy New Yorkban található loftlakáson osztozott. 2020 januárjában azonban a színésznő ez utóbbit eladta és új otthont vásárolt a kaliforniai Pasadenában.

Streep és Gummer még 1978-ban találkoztak és még ugyanabban az évben össze is házasodtak, közös életük során mindig kerülték a nyilvánosságot. Amikor nemrégiben megkérdezték a színésznőt a hosszú házasság titkáról, csak ennyit válaszolt: „Jó szándék és elfogadás – és időnként el kell hallgatni.”

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images