5 színész, aki közös filmben szerepelt a gyerekével, és észre sem vettük

2023. augusztus 02.
Nem könnyű eldönteni, hogy saját tehetségük okán, vagy hollywoodi nepobébiként kerültek ezek a sztárcsemeték szüleik produkciójába, de annyi biztos, hogy meglepő őket egymás mellett látni a vásznon.

Hollywoodban nem ritka, hogy a sztárgyerekek is szüleik nyomdokaiba lépnek és ők maguk is színészi karrierbe kezdenek – persze ezen a téren nincs is olyan nehéz dolguk, mint másoknak, ahogyan arra a „nepobébiket” kritizáló hullám is rámutatott. Épp ezért előfordulhat az is, hogy a hírességek csemetéi épp szüleik produkciójában kapják első „szárnypróbálgatós”” szerepüket, persze bőven lehetséges, hogy saját tehetségük okán is kiérdemeltek egy-egy szerepet. 

Az biztos, hogy az alábbi gyerek-szülő koprodukciókat nem verték kifejezetten nagy dobra, a legtöbben talán észre sem vették a filmen belüli családi viszonyokat. Mutatjuk az 5 meglepő közös szereplést!

1. Brendan Gleeson és Domhnall Gleeson

A Harry Potter-univerzumban Rémszem Mordonnak és Bill Weasley-nek nincs túl sok köze egymáshoz, a valóságban azonban Brendan és Domhnall Gleesonról van szó. Domhnall állítólag még akkor kísérte el apját a forgatásra, amikor a színész először feltűnt a sorozat negyedik részében, A tűz serlegében, később pedig megkapta a legidősebb Weasley gyerek szerepét.

2. Meryl Streep és Mamie Gummer

A 2015-ös Dübörög a szív című fekete komédiában Maryl Streep egy kiöregedett rocksztárt alakít, aki karrierje alkonyán rájön, hogy ideje édesanyaként helytállnia. A film különlegessége, hogy a főhős Ricki filmbeli lányát, Julie-t Meryl Streep valódi lánya, Mary Willa „Mamie”” Gummer alakította. Nem ez volt egyébként az első alkalom, hogy közösen szerepeltek: Mamie már háromévesen is szerepelt anyukája mellett az 1986-os Féltékenység című filmben.

3. Robin Williams és Zelda Williams

Szintén szülő-gyerek párost alakított a vásznon Robin Williams és lánya, Zelda, méghozzá a 2004-es Így nőttem fel című független drámában. A filmet Robin Williams kollégája, David Duchovny színész rendezte, szóval nem nehéz elképzelni, hogy a kapcsolatoknak is köze volt Zelda feltűnéséhez.

4. Johnny Depp és Lily-Rose Depp

Lily-Rose Depp épp most robbant be igazán színésznőként a meglehetősen ellentmondásos fogadtatásban részesült Idollal, de apja, Johnny Depp mellett már korábban is szerepelt drága gigaprodukcióban. 2014-ben az Agyar című filmben játszottak együtt, majd a 2016-os Yoga Hosersben is feltűntek egymás oldalán.

5. Tom Hanks és Colin Hanks

Tom Hanks és szintén színészként dolgozó fia, Colin Hanks először az 1996-os musical komédiában, a Nyomul a bandában tűntek fel együtt, majd 2008-ban újra közös produkcióban szerepeltek: akkor A tökéletlen trükk című film hozta össze őket a vásznon.

Forrás: BrightSide Fotó: Getty Images