Letámadták a rajongók Justin Timberlake-et, letiltotta az Instagram-kommenteket

2023. október 27.
Áll a bál Britney Spears memoárjának megjelenése óta, amelyben többek között Britney volt szerelméről, Justin Timberlake-ről is megdöbbentő sorokat olvashattak a rajongók. A gyűlölethullám elérte Timberlake-et, aki most a kommentek letiltásával menekülne.
Justin Timberlake

Mióta megjelent Britney Spears felforgató memoárja, a The Woman In Me, az énekesnő volt szerelme, Justin Timberlake is célkeresztbe került. A könyv egyik legsúlyosabb állítása volt, hogy Britney Spearst annak idején abortuszra kényszerítette Timberlake, de az énekesnő arról is írt, hogy kapcsolatuk idején a férfi megcsalta őt egy „nagyon híres nővel”.

„Nagyon szerettem Justint. Mindig is úgy képzeltem, hogy egy napon családot alapítunk. Azt nem gondoltam volna, hogy ez a nap sokkal korábban eljön, mint ahogy képzeltem… De Justin nem örült a terhességnek. Azt mondta, nem áll készen arra, hogy kisbabánk legyen, azt mondta, túl fiatalok vagyunk még” – írja a kötetben Britney.

A rajongók azóta annyi durva, mocskolódó kommenttel árasztották el Justin Timberlake Instagram-oldalát, hogy az énekes letiltotta a kommentelési lehetőséget. Timberlake egyébként hivatalosan nem reagált még a könyvben szereplő állításokra, de az énekeshez közeli forrásoktól úgy tudni, hogy „nagyon nem örül” a könyvnek.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images