„10 év nem elég” – Justin Timberlake nyilvánosan vallott szerelmet feleségének

2022. október 20.
10 éve, hogy Justin Timberlake és Jessica Biel összeházasodott.

Az ’N Sync egykori frontembere az Instagramon köszöntötte feleségét, Jessica Bielt a 10. házassági évfordulójuk alkalmából. Az énekes több közös fotót és videót is megosztott az elmúlt évekből, és az alábbi megjegyzést írta a képek mellé:

„10 év nem elég! Minden nap jobb férj és apa leszek miattad! Annyira szeretlek, te gyönyörű ember!”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Justin Timberlake (@justintimberlake) által megosztott bejegyzés

A nagy napról természetesen Jessica Biel is megemlékezett, aki az Instagram-sztorijában osztotta tovább a férje által posztolt képeket a következő szöveggel: „10 év”

A két híresség 2007-ben kezdett randizni, majd 2012-ben házasodott össze. Az első kisfiuk, Silas 2015 áprilisában született meg, a második fiú, Phineas pedig 2020 júliusában látta meg a napvilágot. A rajongók biztosan emlékeznek rá, hogy Biel és Timberlake kapcsolata nem volt mindig ennyire zökkenőmentes. 2019-ben Timberlake körül egy kínos botrány robbant ki, miután fotók készültek róla, ahogy egy kolléganőjével meglehetősen intim helyzetbe került. A két színész egymás kezét fogva beszélgetett egy stábbulin, miközben a 30 éves Alisha Wainwright a másik kezét Timberlake térdén pihentette. Az eset után Justin Timberlake nyilvánosan kért bocsánatot a feleségétől.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!