Justin Timberlake és Jessica Biel 12 év után sem tudják levenni egymásról a kezüket

2023. október 06.
Justin Timberlake és Jessica Biel Olaszországban esküdtek annak idején, nem csoda, hogy most ismét szerelmes ifjakként viselkednek a helyszínen.
Justin Timberlaket édes fotóval köszöntötte születésnapján Jessica Biel

Justin Timberlake és felesége, Jessica Biel romantikus európai vakáción pihennek kettesben. Legutóbb Velencében kapták lencsevégre őket, ahol szerelmes tinikként, ölelkezve sétálgattak. A páros vízitaxival közlekedett a látványosságok között, ami szintén egy tökéletes hely az andalgásra a gyönyörű olasz városban. Korábban Rómában jártak, ahol Justin még egy érmét is dobott a Trevi-kútba egy kívánság fejében. A párról készült szerelmes fotókat ITT lehet megtekinteni!

Timberlake és Biel 12 éve házasodtak össze, az esküvőjüket is Olaszországban tartották, így végképp érthető a páros kötődése a helyhez. Az énekes és a színésznő 2007. környékén kezdtek egymáshoz közelebb kerülni, Justin akkoriban szakított Cameron Diazzal, Jessicának is nem sokkal előtte ért véget a kapcsolata Derek Jeter kosarassal. 2011-ben egy rövid időre szakítottak, de nem sokkal később, 2012-ben egy esküvővel szilárdították meg a kapcsolatukat. Két fiuk született, Silas 2015-ben, Phineas pedig 2020-ban.

Forrás: dailymail.co.uk     Fotó: Getty Images