Hihetetlenül felkavaró részletek szivárogtak ki Britney Spears memoárjából

2023. október 18.
Néhány nap múlva a boltok polcaira kerül Britney Spears régóta várt memoárja. A People magazin előzetes gyanánt tegnap nyilvánosságra hozott a könyvből néhány felkavaró részletet.
Nyilvánosan pofozták fel Britney Spearst - földre esett az ütéstől

Hamarosan megjelenő önéletrajzában a 41 éves Britney Spears a saját szavaival meséli el a rivaldafényben élt elmúlt 30 évét, és lerántja a leplet a szerelmi életével, valamint a gondnokságával kapcsolatos legsokkolóbb titkokról. A következőkben sorra vesszük azokat a felkavaró részleteket, amik ez idáig nyilvánosságra kerültek a könyvből. 

Az első csókja Justin Timberlake-kel 

Britney és Justin 1999 és 2002 között jártak, de kapcsolatuk először a The Mickey Mouse Club kulisszái mögött kezdett kibontakozni. A könyvében Britney elmesélte, hogy ő és Justin gyerekként csókolóztak először. „Egyszer egy pizsamapartin felelsz vagy merszet játszottunk, és valaki kihívta Justint, hogy csókoljon meg. Egy Janet Jackson-dal szólt a háttérben, miközben ő odahajolt hozzám és megcsókolt.”

Az apja kövérnek tartotta

Britney elmesélte, hogy miután az apja átvette az irányítást az élete felett, rendszeresen kritizálni kezdte a külsejét. A következőket írta: „Azt érezni, hogy sosem vagy elég jó, lélekromboló egy gyermek számára. Ezt az üzenetet ültette belém kislányként, és még azután is, hogy annyi mindent elértem, továbbra is így éreztette velem. Többször is azt mondta nekem, hogy kövér vagyok, és hogy tennem kell valamit ellene.”

Ezért borotválta le a fejét

Britney elmondta, pontosan mi késztette arra, hogy leborotválja a haját. Akkoriban, 2007-ben épp válófélben volt két fia apjától, Kevin Federline-tól, és a bulvármédia folyamatosan „kiszámíthatatlannak” és „mentálisan betegnek” titulálta. Azt mondta: „Figyelő szempárok követték az egész életemet. Tinédzserkorom óta mustrálták a testem, és mindenki mindig elmondta róla a véleményét. Azzal, hogy leborotváltam a fejemet, megpróbáltam valahogy visszavágni nekik.”

Hihetetlenül felkavaró részletek szivárogtak ki Britney Spears a memoárjából

Hihetetlenül felkavaró részletek szivárogtak ki Britney Spears memoárjából

Volt egy abortusza

Britney azt állította, hogy egyszer terhes lett Justin Timberlake-től, ám az énekes nem örült a hírnek. Justin azt mondta Britney-nek, hogy még nem állnak készen arra, hogy szülők legyenek, ez pedig végül a terhesség megszakításához vezetett. „Justin határozottan nem volt boldog a terhesség miatt. Azt mondta, hogy nem állunk készen arra, hogy gyerek legyen az életünkben, hogy túl fiatalok vagyunk.” Britney és Justin 17 és 18 éves korukban kezdtek randizni, még 1999-ben.

Egészen 2002-ig maradtak egy pár. A könyvben így fogalmazott: „Biztos vagyok benne, hogy az emberek utálni fognak ezért, de beleegyeztem, hogy elvetessük. Nem tudom, hogy ez volt-e a helyes döntés. Ha csak rajtam múlt volna, soha nem tettem volna meg. De Justin annyira biztos volt benne, hogy nem akar apa lenni.” Hozzátette: „A mai napig ez az egyik leggyötrelmesebb dolog, amit valaha is átéltem az életemben.”

Gyerekként az anyja koktélozni vitte

Britney az emlékirataiban azt is felidézte, hogy édesanyjával, a 68 éves Lynne-nel nyolcadikos korától kezdve együtt koktéloztak. „Szórakozásból, nyolcadikos koromtól kezdve, anyukám és én két órát utaztunk Kentwoodból a Mississippi állambeli Biloxiba, és ott daiquirit ittunk.” Azt is megosztotta, hogy az anyjával való ivás teljesen más élmény volt számára, mint látni, ahogy apja, Jamie személyisége megváltozott, amikor részeg volt. „Imádtam, hogy néha-néha együtt ihatok az anyukámmal. Az, ahogyan mi ittunk, egyáltalán nem hasonlított ahhoz, ahogyan apám tette. Amikor ivott, egyre depressziósabb lett és bezárkózott. Mi boldogabbak, élettel telibbek és kalandvágyóbbak lettünk.”

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images, Alexandra Kiadócsoport