Angelina Jolie nyilvánosan alázta Brad Pittet – még tovább mérgesedik a válás

2023. július 11.
Folytatódik a Brad Pitt és Angelina Jolie között zajló bírósági sárdobálás: ezúttal Jolie alázta meg kemény szavakkal volt férjét franciaországi borbiznisze kapcsán.
Angelina Jolie és Brad Pitt 3:2

Továbbra sem rendeződött a viszony az elvált sztárpár, Angelina Jolie és Brad Pitt között. Legalábbis eléggé erre utalnak a legfrissebb bírósági fejlemények, a színésznő ugyanis franciaországi bortermelő biznisze miatt alázta meg durván volt férjét. Angelina Jolie azt mondta, bár Brad Pitt szeretné eladni magáról, hogy régi vágású „farmer” (a színész valóban hivatkozott így magára még 2014-ben egy boros tematikájú magazinnak) aki ismeri a borkészítés rejtelmeit, valójában egy igazi „dilettáns hollywoodi tuskó”, aki legfeljebb azért látogatja meg a felvásárolt francia borvidékét, hogy elfogyassza a francia bortermelők munkájának gyümölcsét.

A borvidék egyébként azért került középpontba a bíróságon, mert Angelina Jolie szeretné eladni a közösen vásárolt terület felét, Pitt ügyvédjei azonban azzal tiltakoztak, hogy ezzel veszélyeztetné a borbizniszt, amit Pitt kiépített. „Pitt egy színész, nem borász. Illúziókkal dolgozik, nem szőlővel és földdel” – írta hivatalos fellebbezésében a színésznő.

angelina-jolie-brad-pitt

Nem egyedülálló, hogy a hírességek közötti válás ennyire elmérgesedik és nyilvános sárdobálásba megy át. Összegyűjtöttünk a legzűrösebb hollywoodi szakításokat:

Kim Kardashian és Kanye West 2021-ben döntöttek úgy, hogy elválnak, de West a közösségi médiában valóságos hadjáratot indított volt felesége ellen, annak akkori új partnerét, Pete Davidsont is durván becsmérelve.

kanye-west-gyerektartas-kim-kardashian

Senkinek nem kell bemutatni Johnny Depp és Amber Heard ügyét. A válás után óriási botrány kerekedett és hosszan húzódó tárgyalás zajlott, amiben Heard zaklatással és bántalmazással vádolta a színészt, míg Depp a rágalmazás miatt perelt. Az ügyből végül Johnny Depp került ki győztesen.

Amber Heard és Johnny Depp

Volt még egy Kardashian-válás, ami elég zűrösen zajlott: Kris Jenner és Bruce Jenner (később Caitlyn) 2014-ben, 23 év házasság után váltak el, a szeparáció után pedig Caitlyn Jenner durván becsmérelte exét kitálalós memoárjában.

Demi Moore és Ashton Kutcher nyolc év után váltak el, és később Moore arról magyarázott, hogy miközben ő akkor már egy negyvenes hollywoodi nagymenőként élt egy menő exszel (Bruce Willis), Kutcher még csak zöldfülű volt, aki kisebbségi komplexusait hűtlenkedéssel kompenzálta.

Demi Moore és Ashton Kutcher

Sandra Bullock és volt férje, Jesse James azután váltak el, hogy James bevallotta, többször is megcsalta a színésznőt házasságuk alatt. Bullock akkoriban fogadott örökbe egy kisbabát és nem rejtette véka alá, mennyire nehéz helyzetben hagyta őt exe.

Forrás: PageSix, Insider Fotó: Getty Images