Meghan Markle kipakolt: nincs jövője a Harryvel való együttműködésnek

2023. július 12.
Meghan Markle tanácsadói szerint a hercegné sokkal sikeresebb lehetne szakmailag, ha nem dolgozna többé együtt Harryvel.
Meghan Markle és Harry herceg

Amikor Meghan Markle és Harry herceg 2018-ban összeházasodtak, az egész világ – és köztük a királyi család is – arra számított, hogy mindketten tevékeny tagjai lesznek az intézménynek, amit a brit uralkodói család jelent. Csakhogy ez a történet máshogy alakult és Harry és Meghan 2020 januárjában  bejelentették, hogy szeretnének visszalépni a királyi kötelezettségek alól, és azzal a lendülettel el is költöztek Amerikába. Mindketten igyekeznek a saját lábukra állni és függetlenedni a családtól, Harry például könyvet írt, Meghan pedig podcastek gyártására szerződött a Spotify-jal. A gondot az jelenti, hogy a Spotify szerződést bontott a párossal, mivel nem tartották be a rájuk eső részt, így most új munkát kell találnia Meghannak. 

Tanácsadói szerint az lenne a legjobb, ha a függetlenítené magát Harrytől, és inkább egy „one-woman show”-ként vinné tovább a karrierjét. Le is szerződtette őt a William Morris Endeavor (WME) ügynökség, akik szintén úgy gondolják, hogy a Harryvel együtt „nincs jövője” Meghannak szakmai szempontból és függetlenednie kellene a „Sussex” márkanévtől is. A Spotify-szerződés elbukása után Meghan állítólag nagyon megijedt és fejvesztve keresi az új lehetőségeket, amelyek között felmerült a „The Tig” nevű blogjának újraélesztése, egy könyv megírása, amely influenszerkarrierjének felépítéséről szólna, de az is lehet, hogy a show-bizniszben keresne új munkalehetőségeket, ahonnan egyszer már színésznőként távozott. Nem tudja senki, hogy mit hoz a jövő, de az biztos, hogy Meghan Markle egyre többször beszél arról, hogy fel szeretne készülni a független életre.

Forrás: marieclaire.com     Fotó: Getty Images