Sztárpárok, akik eleinte legjobb barátok voltak

2023. november 03.
Nem titok, hogy Katalin és Vilmos az egyetem alatt ismerkedett meg egymással, és a szerelem csak szépen lassan, egy baráti kapcsolatból alakult ki közöttük. Ám ezzel nincsenek egyedül a hírességek között: meglepően sok olyan sztárpár létezik, akik hosszú évekig voltak jóban, mire rájöttek, hogy többet éreznek egymás iránt.
Katalin hercegné állítólag úgy kezeli Vilmost, mint egy gyereket - mégpedig ezért

Shawn Mendes és Camila Cabello sokáig barátok voltak, mielőtt végre járni kezdtek

Shawn-Mendes-Camila-Cabello

Shawn Mendes és Camila Cabello

Shawn Mendes és Camila Cabello 2014-ben találkoztak először, és az évek során egyre közelebb kerültek egymáshoz. Shawn és Camila nemcsak jó barátokká váltak, de többször együtt is dolgoztak: az I Know What You Did Last Summer és a Señorita című közös számukkal hatalmas sikereket értek el. Ekkor tájt kezdtek el a rajongók is pletykálni róluk, és mindenki azt találgatta, hogy vajon több van-e közöttük, mint barátság. Bár a közös klipekben tényleg elképesztően jól működött köztük a kémia, Shawn és Camila egészen 2019-ig nem kezdtek el járni egymással. 2019-ben végül – a rajongók legnagyobb örömére – egymásra találtak és néhány évig boldog párkapcsolatban éltek. Később egy interjúban Camila elárulta, hogy Shawnnal a barátságuk alatt is tetszettek már egymásnak, de akkoriban még nem tudták, mit kezdjenek ezekkel az érzésekkel.

Vilmos herceg és Katalin hercegné az egyetemi éveik alatt kezdtek randizni

vilmos-herceg-katalin-hercegne

Vilmos herceg és Katalin hercegé a kapcsolatuk korai évében

Vilmos és Katalin az egyetem alatt ismerkedett meg egymással 2001-ben, ugyanis mindketten a skóciai St. Andrews Egyetemen tanultak: míg a herceg földrajzot hallgatott, addig Katalin művészettörténet szakra járt. Nem tudni, mi igaz belőle, de a pletykák szerint a pár nem a véletlennek köszönhetően talált egymásra – azt beszélik, hogy Katalin kifejezetten azért jelentkezett erre az egyetemre, mert tudta, hogy a herceg is ott fog tanulni, és eltökélt szándéka volt bekerülni a királyi családba. Akár igaz, akár nem, annyi biztos, hogy Vilmos és Katalin a megismerkedésük után sokáig csak barátok voltak, egy társaságba jártak, és az infók szerint végül egy jótékonysági divatbemutató hozott fordulatot a kapcsolatukban. A divatbemutatón Katalin is fellépett, és annyira dögös volt, Vilmos egyszerűen nem tudta róla levenni a szemét. A páros végül 2003-ban kezdett el járni egymással.

Hailey Baldwint az édesapja mutatta be Justin Biebernek

Justin Bieber és Hailey Baldwin

Hailey és Justin Bieber

Justin és Hailey több mint egy évtizede ismerik egymást, de csak 2016-ben kezdett el alakulni közöttük valami. A két sztár 2009-ben ismerkedett meg, miután Hailey apja, Stephen Baldwin a The Today show színfalai mögött bemutatta őket egymásnak. Hailey és Justin ezután barátok lettek, és bár a következő években rendszeresen arról pletykáltak, hogy több van közöttük, ők mindig tagadták a dolgot. 2016-ban beszéltek először arról, hogy alakul köztük valami, az énekes még egy csókolózós fotót is kiposztolt az Instájára, viszont Hailey akkoriban úgy nyilatkozott, hogy a kapcsolatuk nem komoly, és másokkal is randizgatnak. 2016 augusztusában Justin Bieber ki is kötött Sofia Richie mellett, ám a románcuk nem volt hosszú életű. Két évvel később, 2018-ban végül minden megváltozott: a két sztár ismét kapcsolatba került egymással, ami olyan jól sikerült, hogy még az év júliusában eljegyezték egymást, szeptemberben pedig összeházasodtak.

Ryan Reynolds és  Blake Lively egy furcsa dupla randin szerettek egymásba

Ryan Reynolds és Blake Lively 2010-ben találkoztak a Zöld Lámpás című film forgatásán, aminek mindketten szereplői voltak. Ekkor Ryan még házas volt, két évvel azelőtt vette feleségül Scarlett Johanssont, Blake pedig Penn Badgley-vel randizott, akivel a Gossip Girl forgatásán jöttek össze. Néhány hónap múlva, 2010 végére mindkettőjük kapcsolatának vége lett, egyedülállóak lettek, de barátságnál több még mindig nem alakult ki köztük. Nagyjából egy évvel a filmjük premierje után aztán a dolgok kezdtek megváltozni. Egészen bizarr, de a két színész egy olyan dupla randin jött rá, hogy tetszenek egymásnak, ahova mindketten más-más partnerrel érkeztek. Ezután már nem volt megállás, hamarosan járni kezdtek, 2012-ben pedig össze is házasodtak.

Mila Kunisnak Ashton Kutcher volt az első képernyős csókja

Mila és Ashton nagyon régről ismerik egymást, együtt játszottak ugyanis az Azok a ’70-es évek show című sorozatban, amit 1998-ban kezdtek el vetíteni. Mila ekkor mindössze 14 éves volt, Ashton pedig 19, és bár a képernyőn hamar elcsattant közöttük egy csók (ami Mila első tévés csókja volt), a romantikának ekkor még nyoma sem volt. A sorozatnak 2006-ban lett vége, és a két színész között ezután is megmaradt a baráti kapcsolat. A színésznő 2002 és 2011 között Macaulay Culkinnal járt, míg a színész 2005 és 2013 között Demi Moore párja, később férje volt. Miután mind a ketten szakítottak korábbi partnerükkel, a két színész felvette egymással a kapcsolatot, de ezúttal már sokkal több alakult ki közöttük barátságnál. 2015-ben összeházasodtak és azóta két közös gyerekük is született.

Fotó: Getty Images