Kiderült, miért alszik Károly király és Kamilla külön ágyban

2023. október 17.
Sokak számára rejtély, hogy vajon mi lehet a király és a királyné házasságának, pontosabban régóta tartó szerelmének a titka. Nos, most kiderült, hogy a hálószobában rejlik a kulcs.
Kiderült, miért alszik Károly király és Kamill külön ágyban

Károly király és Kamilla királyné házassága már régebb óta tart, mint a korábbi kapcsolataik. Kiderült, hogy a kapcsolatuk titkát a hálószobájukban, pontosabban az ágyukban kell keresni. Károlynak és Kamillának ugyanis nemhogy a hálószobájuk, de még az ágyuk sem közös!

„Károlynak van egy szobája franciaággyal, a saját ízlése szerint díszítve, Kamillának pedig van egy másik saját szobája franciaággyal, ami úgy van berendezve, ahogy ő szereti” – mondta a házaspár egyik barátja a Daily Mailnek.

Bár egyesek számára ez a hagyomány furcsának tűnhet, nem olyan ritka a királyi párok életében. „Angliában a felső osztály tagjainak mindig is volt saját hálószobája. Senki sem akarja, hogy zavarja őt a horkolás, vagy valaki, aki kapálózik a lábával” – magyarázta II. Erzsébet királynő unokatestvére, Lady Pamela Hicks.

Ahogy a The Mirror brit napilap megjegyezte, a külön alvás másik oka a király egészségével függhet össze, mivel az uralkodó évek óta hátfájástól szenved, és könnyebb neki, ha egyedül fekhet egy ágyban. Sőt, a királyi család egyik szakértője, Joshua Rom azt is felvetette, hogy a külön hálószobák talán Károly és Kamilla hektikus időbeosztása miatt is jól jönnek, hiszen nagyon sok emberrel találkoznak, amit külön próbálnak meg kipihenni. Egyes források még azt is állítják, hogy ez lehet a pár hosszú házasságának a titka.

Egyébként állítólag nem ők a család egyetlen tagjai, akik párjuk nélkül alszanak. A hírek szerint Vilmos herceg és Katalin hercegné is külön töltik az éjszakákat a Kensington-palotában a walesi hercegné szénanáthája miatt.

Erzsébet királynő és Fülöp herceg sem aludtak egy ágyban. Ahogy azt A korona című sorozatban is láthattuk, a Buckingham-palotában az uralkodói pár két nagy hálóhelyiségét egy kétajtós szoba választotta el egymástól középen, és amikor ezek az ajtók nyitva voltak, a királynő és a herceg láthatták egymást.

Forrás: CheatSheet, Fotó: Getty Images