J.Lo és Ben Affleck romantikus pillanata lángra lobbantotta a vörös szőnyeget

2023. november 07.
Megint sikerült ellopnia a show-t Jennifer Lopeznek és Ben Afflecknek, akik újra bebizonyították, hogy még mindig dúl közöttük a szerelem.
Jennifer Lopez ismét megszidta férjét, Ben Afflecket

Azt már megírtuk, mennyire csodásan nézett ki Jennifer Lopez a hétvégén megrendezett 2023 LACMA Art+Film gálán, ahová szerelme, Ben Affleck is elkísérte őt. A popdíva egy aranyszínű Gucci ruhát viselt, félig áttetsző, combig felvágott csipkeszoknyával. Bámulatos dekoltázsát egy vörös ékköves arany nyaklánccal hangsúlyozta, és hozzá illő nyitott orrú magas sarkút viselt. 

Azt is említettük, hogy J.Lo – természetesen – férjével, Ben Affleckkel érkezett a gálára, de később napvilágot látott egy elképesztően romantikus közös fotó is, ami valósággal felrobbantotta az internetet. A képen Jennifer Lopez és Ben Affleck szorosan egymáshoz simulva állnak, szerelmesen összenéztek és tiszta szívből egymásra nevetnek.

Valószínűleg nem véletlenül imádják a netezők a fotót: a kép nagyszerűen átadja az énekes és a színész között lángoló szerelmet, ami évekkel később éledt újra köztük 2021-ben. Jennifer Lopez és Ben Affleck a 2002-es Gengszter románc című film forgatásán találkoztak először, hamarosan randizni kezdtek, de 2004-ben szakítottak. 2021-ben ismét egymásra találtak, 2022-ben pedig egybekeltek, azóta pedig látszólag töretlenül imádják egymást!

Forrás: People Fotó: Getty Images