Jennifer Lopez kasmír manikűrje már a pulcsis időre készült

2023. október 04.
Itt a szvetter, sál és kasmírpulcsi szezon, nincs mese. Jennifer Lopez egy jó kis kasmír manikűrrel adta meg magát a szezonváltásnak manikűr téren. Mutatjuk is az ősz egyik eddigi legszebb alkotását körömfronton.
Jennifer Lopez kasmír manikűr 2023 ősz körömtrend

Vannak, akik október környékén még mindig a nyarat gyászolják, és vannak, akik rohamtempóban és boldogan pakolják ki a szekrény mélyéről a kedvenc kasmír pulóvereiket. Kényelmesek, kényeztetők, és tökéletesen megalapozzák az őszi hangulatot. Ha valaki, Jennifer Lopez ismeri ezt az érzést, nem csak gyakran veti be outfitjeiben a hűvösebb időszakokban, de most már köröm téren is bevezette a kasmír trendet.

Kasmír manikűr, az ősz kedvenc körömtrendje

J. Lo bevált manikűröséhez, Tom Bachikhoz fordult egy kis őszi körömrutin-frissítésért – sok más híres kollégájához hasonlóan. Az énekesnő-színésznő körmei a megszokottnál hosszabbak voltak, és enyhén négyzet alakúra reszelték őket. A közösségi médiában megosztott képek tanúsága alapján az alapszín itt egy semleges, de mégsem szürkés körömlakk árnyalat volt, amely egyszerre egyszerű, mégis váratlan választás, ha az őszi körömtrendekre gondolunk. Annál is inkább, mert ilyenkor a köröm- és manikűrmániás társadalom nagy része a mélyebb árnyalatokat választja, köztük a hagyományosan ősziesnek tartott füstös lilát és gazdag gesztenyebarnát, netán a megsárgult levelek színét idéző körömlakkot a 2023-as őszi manikűrtrendeket elnézve.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

𝙏𝙤𝙢 𝘽𝙖𝙘𝙝𝙞𝙠 Nails (@tombachik) által megosztott bejegyzés

Manikűr pulcsis időre hangolva

Bachik mester azt sem tartotta magában, hogy milyen alapanyaggal dolgozott, posztjában az is szerepelt, hogy az Aprés Nail Gel Couleur találóan Sweater Weathernek elnevezett árnyalatát vitte fel a sztár gondosan formázott krmeire. A hideg tónusú, szürkésbarna körömlakk után persze egy fedőlakkot is bevetett a ragyogóan fényes hatás érdekében. Utóbbit szintén az Aprés Nail Gel Couleur márkától. Ha visszafogott luxushatást keresünk, tökéletes választás Jennifer legújabb kasmír körömlakkja, amely egyszerűen, de biztosan hozza az X-faktor-érzést, különösen ha egy finom, minőségi kasmírpulóverrel, felsővel párosítjuk. 

J. Lo életében nem idegenek az őszies, legújabb trendek szerinti körömválasztások. Nemrég debütált egy „chai latte” manikűrrel a New York-i divathéten, ami szintén egy újabb csavar volt a hagyományos őszi manikűrök sorában, egy csipetnyi levendulával megbolondítva. Láttuk őt már mokkás árnyalattal is, ugyanolyanban, mint amit Hailey Bieber manikűröse is örömmel használ…

Forrás: Allure, fotó: Getty Images