Priscilla Presley elárulta, miért nem házasodott újra Elvis után

2023. november 07.
Szóba került az is, miért nem vállalt együtt több gyereket Priscilla és Elvis Presley.
Elvis Presley és felesége, Priscilla Presley

Priscilla Presley 1967 és 1973 között volt a néhai énekes, Elvis Presley felesége. Pénteken a Las Vegas-i South Point Kaszinóban kérdezz-felelek rendezvényt tartott, és nyíltan beszélt arról, miért nem ment újra férjhez.

„Senki nem tudott volna megfelelni neki”

„Hogy őszinte legyek, soha nem akartam utána férjhez menni. Soha nem is vágytam rá” – magyarázta. „Soha senki nem tudott volna megfelelni neki.”

Priscilla Presley 75 évesen, 2020-ban

Priscilla Presley 75(!) évesen, 2020-ban

Bár a 78 éves Priscilla nem erősítette meg azt a régóta élő pletykát, miszerint megfogadta, hogy soha nem házasodik újra, amíg Elvis él, azt azért elmondta, hogy Elvisnek megszakadt volna a szíve, ha valaki mással látta volna őt különválásuk után. „Egyszerűen nem hiszem, hogy azt el tudta volna viselni” – tette hozzá.

Ezért nem született több gyerekük

Priscillának és Elvisnek egy lánya született, Lisa Marie Presley. A kérdezz-felelek esten azt is elárulta, miért nem vállaltak több közös gyereket.

„Elvis nagyon elfoglalt volt, és volt egy kis bűntudata, hogy nem volt olyan sokat otthon, amikor Lisa kicsi volt” – mesélte. „Az időbeosztása és a turnék miatt egyszerűen úgy érezte, hogy nem tartózkodott elég időt otthon, hogy megfelelően nagy figyelmet szenteljen egy újabb gyereknek.”

Fotó: Getty Images, Forrás: PageSix