Matthew McConaughey is Elvis bőrébe bújik

2023. február 07.
A zseniális Austin Butler után most Matthew McConaughey is megmutathatja, milyen jól utánozza a Király balzsamos hangszínét!
matthew-mcconaughey-agent-elvis

Fantasztikus alakítása után Austin Butler neve örökre összefonódott Elvis alakjával, de most nagyon úgy tűnik, hogy újabb ikonikus színész bújik a Király bőrébe. Matthew McConaughey a Netflix Elvisről szóló animációs filmben sorozatban majd a legenda hangját. 

Bár Austin Butler a szerep után még hónapokig civilben is Elvis-hangon beszélt, az Agent Elvis című sorozat előzeteséből úgy tűnik, hogy Matthew McConaughey kevésbé törekszik a tökéletes hangszín másolására, és inkább a saját – jellegzetes – hangszínével kelti életre Elvis alakját. A kifejezetten felnőtteknek készülő Agent Elvisben egyébként a legenda nem egyszerű énekes, hanem harcművészetekben jártas, különleges kütyükkel ellátott ügynök, aki szuperképességeivel megmenti a világot. Az alábbi videóban belenézhetünk (és hallgathatunk) az izgalmasnak ígérkező sorozatba:

A sorozat készítésében egyébként Elvis egykori felesége, Priscilla Presley is részt vett executive producerként, Matthew McConaughey pedig korábban azt nyilatkozta róla: „Elvis mindig is arra vágyott, hogy szuperhős lehessen – Priscilla valóra váltotta az álmát.”

Forrás: ENews Fotó: Getty Images