Így él most Elvis Presley egykori felesége, a ma 77 éves Priscilla Presley

2022. május 24. |

Volt idő, amikor a világ egyik legszebb nőjének tartották, ami nagyban hozzájárulhatott ahhoz, hogy sosem tudott igazán megbékélni az idő múlásával.

Elvis Presley egykori felesége, aki születésekor a Priscilla Ann Wagner nevet kapta, bármit megadna azért, hogy tudja az örök fiatalság titkát. Azt remélve, hogy ő kerül ki győztesen az idővel folytatott versenyfutásból, jó pár plasztikai műtétnek vetette alá magát.

Elvis Presley és felesége, Priscilla Presley

Elvist és a közönséget is megbabonázta természetes szépségével és kisugárzásával. A magyar közönség mégsem a zenészlegenda nejeként, hanem a Dallas Jennájaként emlékszik rá leginkább. 

A Dallas színészei

Priscilla Presley a Dallas színészeivel (balról az első az alsó sorban)

Az idő múlásával Priscilla szinte havonta kezdte látogatni az orvosát, hogy különféle beavatkozások segítségével fiatalodjon. Feltöltette az ajkait, kisimíttatta a ráncait, és hogy biztosra menjen, rendszeresen adatott be magának fiatalságot ígérő injekciókat, vagyis botoxot. 

Sokak szerint abban, hogy a színésznő túlzásba vitte a plasztikai beavatkozásokat, szerepe lehet annak is, hogy a magánélete nem alakult túl rózsásan. Elvis Presley-vel 1977-ben bontották fel a házasságukat, kislányuk, a ma már 54 éves és szintén nehéz sorsú Lisa Marie Presley mindössze 9 éves volt, amikor a rocklegenda meghalt.

Priscilla Presley 75 évesen, 2020-ban

Priscilla Presley 75(!) évesen, 2020-ban

Priscilla próbált ugyan új kapcsolatot kialakítani másokkal, ám hiába várt az igaz szerelemre. Kendőzetlen őszinteséggel beszélt arról, hogy Elvis mellett sem élt akkora boldogságban, mint ahogyan azt sokan hitték: szinte még kislány volt, mikor összekötötték az életüket, és az anyaság is fiatalon vált az élete részévé. Végül a ’80-as években ismét rátalált a szerelem, és 22 évig élt párkapcsolatban Marco Garibaldival. Kapcsolatukból egy fiú született, aki a Navarone nevet kapta, és ma már 35 esztendős.

2017-ben arról kezdtek cikkezni a lapok, hogy Priscilla összejött régi barátjával, Tom Jones énekessel. A legendás zenész, aki idén Magyarországon is fellép, 2021-ben úgy kommentálta a pletykákat, hogy a hatvanas évek óta barátok Priscillával, de ennél többről nincsen szó.

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Priscilla Presley (@priscillapresley)

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?

Így él ma a Wall Street igazi farkasa!

Így él ma a Wall Street igazi farkasa!

Jordan Belfort neve valószínűleg keveseknek mond bármit is, ám ha eláruljuk, hogy ő a Wall Street igazi farkasa, akit az azonos című filmben Leonardo Di Caprio alakított, máris tudod, kiről beszélünk.

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok

Sztárok, akiknek szakítást hozott 2022 első fele Candice Accola

Sztárok, akiknek szakítást hozott 2022 első fele