Így él most Elvis Presley egykori felesége, a ma 77 éves Priscilla Presley

2022. május 24.
Volt idő, amikor a világ egyik legszebb nőjének tartották, ami nagyban hozzájárulhatott ahhoz, hogy sosem tudott igazán megbékélni az idő múlásával.

Elvis Presley egykori felesége, aki születésekor a Priscilla Ann Wagner nevet kapta, bármit megadna azért, hogy tudja az örök fiatalság titkát. Azt remélve, hogy ő kerül ki győztesen az idővel folytatott versenyfutásból, jó pár plasztikai műtétnek vetette alá magát.

Elvis Presley és felesége, Priscilla Presley

Elvist és a közönséget is megbabonázta természetes szépségével és kisugárzásával. A magyar közönség mégsem a zenészlegenda nejeként, hanem a Dallas Jennájaként emlékszik rá leginkább. 

A Dallas színészei

Priscilla Presley a Dallas színészeivel (balról az első az alsó sorban)

Az idő múlásával Priscilla szinte havonta kezdte látogatni az orvosát, hogy különféle beavatkozások segítségével fiatalodjon. Feltöltette az ajkait, kisimíttatta a ráncait, és hogy biztosra menjen, rendszeresen adatott be magának fiatalságot ígérő injekciókat, vagyis botoxot. 

Sokak szerint abban, hogy a színésznő túlzásba vitte a plasztikai beavatkozásokat, szerepe lehet annak is, hogy a magánélete nem alakult túl rózsásan. Elvis Presley-vel 1977-ben bontották fel a házasságukat, kislányuk, a ma már 54 éves és szintén nehéz sorsú Lisa Marie Presley mindössze 9 éves volt, amikor a rocklegenda meghalt.

Priscilla Presley 75 évesen, 2020-ban

Priscilla Presley 75(!) évesen, 2020-ban

Priscilla próbált ugyan új kapcsolatot kialakítani másokkal, ám hiába várt az igaz szerelemre. Kendőzetlen őszinteséggel beszélt arról, hogy Elvis mellett sem élt akkora boldogságban, mint ahogyan azt sokan hitték: szinte még kislány volt, mikor összekötötték az életüket, és az anyaság is fiatalon vált az élete részévé. Végül a ’80-as években ismét rátalált a szerelem, és 22 évig élt párkapcsolatban Marco Garibaldival. Kapcsolatukból egy fiú született, aki a Navarone nevet kapta, és ma már 35 esztendős.

2017-ben arról kezdtek cikkezni a lapok, hogy Priscilla összejött régi barátjával, Tom Jones énekessel. A legendás zenész, aki idén Magyarországon is fellép, 2021-ben úgy kommentálta a pletykákat, hogy a hatvanas évek óta barátok Priscillával, de ennél többről nincsen szó.

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Priscilla Presley (@priscillapresley)

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?