Meghan Markle-t bíróság kötelezheti privát levelezései felfedésére

2023. november 12.
November 8-án zajlott az első tárgyalás Meghan Markle és féltestvére, Samantha Markle ügyében – most úgy tűnik, a bíróság súlyos lépéseket tehet a hercegnével szemben.
Meghan Markle mindenkit meglepett: teljesen új frizurát villantott

November 8-án, a floridai Tampa bíróságán lezajlott az első meghallgatás Samantha Markle ügyében, aki azzal vádolja féltestvérét, Meghan Markle-t, hogy 2021-es Oprah interjújában, illetve netflixes dokusorozatában is rágalmazta őt. Az 53 éves Samantha azt is nehezményezte, hogy Meghan Markle nyilvános megjegyzései szerinte rontották könyve, a The Diary of Princess Pushy’s Sister (Egy nyomulós hercegné nővérének naplója) eladásait.

Az ügy még 2022 márciusában indult el, egy évvel az Oprah-interjú után, most pedig Meghan Markle-nek január 2-ig kell keresztülmennie az átvizsgáláson, melynek keretei között akár privát üzenetváltásait, e-mailezéseit és más dokumentumait is fel kell fednie a bíróság előtt.

Samantha szerint féltestvére „hazugnak és hírnév-hajhásznak” állította be őt, ráadásul Meghan Markle és Harry herceg dokusorozata után a rajongók „gyűlöletkampányának” kereszttüzébe került. A hercegné persze tagadja a vádakat, és bár Samantha azt mondta, bizakodik a számára pozitív végkimenetelben, Markle ügyvédje szerint erre gyakorlatilag semmi esélye nincsen.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images