Mindenkit sokkolt, hogy David Beckham megkopaszodott

2023. november 16.
A rajongók néhány nappal ezelőtt teljesen ledöbbentek a focista új fotóját, pontosabban a frizuráját látva, a sztár ugyanis úgy néz ki, mintha kopaszodna.
Mindenkit sokkolt, hogy David Beckham megkopaszodott

David Beckham frizurájáért aggódnak a rajongók: a focista a héten osztott meg egy bejegyzést cotswoldsi otthonából az Instagramon, amin elég szokatlanul néz ki. Többen kérdőre is vonták a sztárt. „Mi történt a gyönyörű hajaddal?” – kérdezte egy rajongója. „Ez egy korai stádiumú hajbeültetés!” – viccelődött egy másik hozzászóló.

Az Inter Miami FC 48 éves tulajdonosa most megnyugtatott mindenkit, ugyanis dús frizurával jelent meg a férfi krikett világbajnokság elődöntőjének szerdán Mumbaiban, ahová az UNICIEF-fel utazott el.

Az új megjelenésével egyértelműen elégedett David ragyogó mosolyt villantott, miközben a pályára sétált az India–Új-Zéland mérkőzés előtt, és még szelfizett is két nézővel. Az angolok korábbi csapatkapitánya egyébként imádja a jól elkészített frizurákat, éppen ezért is lepődtek meg annyira a rajongók azon, hogy szinte tar fejjel fotózkodott.

Forrás: Daily Mail, Fotó: Getty Images