A szexi fűzős Margot Robbie sosem volt még ilyen gyönyörű

2023. november 16.
Margot Robbie ausztrál színésznő ugyan nem volt túl jól, mégis részt vett a Saltburn című film premierjén, amelyet az ő és férje produkciós cége, a LuckyChap gyártott, és fantasztikusan nézett ki.
margot-robbie 3:2

Az ausztrál színésznő legutóbb júliusban, a Barbie című filmje premierjén lépett vörös szőnyegre, néhány nappal később pedig a hollywoodi színészsztrájk miatt leállt a szerepléssel. Miután a szakszervezet történetének leghosszabb sztrájkja véget ért, Margot leporolta estélyi ruháját, és visszatért a reflektorfénybe a Saltburn Los Angeles-i premierjén. Bár a filmben nem szerepel Robbie, férjével, Tom Ackerley-vel együtt ők voltak a film producerei.

Margot Robbie a Saltburn premierjén.

Margot Robbie a Saltburn premierjén

Margot Robbie nincs jól

A riporterek szinte könyörögtek neki, hogy válaszoljon a kérdéseikre és üljön le egy interjúra, Margot Robbie azonban nem tudott eleget tenni a kívánalmaknak – számolt be a Daily MailMargot Robbie egyszer sem szólalt meg a rendezvényen, többször a torkára mutatott, és megvonta a vállát, ami arra enged következtetni, hogy hangszálproblémái lehetnek.

Mégis fantasztikusan nézett ki

A ruhája viszont magáért beszélt: Margot egy sötétbarna, pánt nélküli ruhát viselt, átlátszó, fűzős felsővel és padlóig érő szoknyával. Szőke haja leengedve, középen elválasztva, laza hullámokban omlott a hátára. 

Margot Robbie hangszálproblémái ellenére is fantasztikus formában volt a vörös szőnyegen.

Margot Robbie hangszálproblémái ellenére is fantasztikus formában volt a vörös szőnyegen

Érkezik a Saltburn

A vörös szőnyegen megjelent Barry Keoghan és Jacob Elordi is, akik mindketten főszerepet játszanak a fekete komédia–pszichológiai thriller filmben. Barry Oliver Quicket alakítja, akit Jacob karaktere, Felix Catton családi birtokára hívnak meg egy nyárra. A birtokon azonban a dolgok nem azok, aminek látszanak.

Fotó: Getty Images, Forrás: Mirror