Sztárok, akik egészen őrült dolgokat is megtettek egy szerepért

2023. november 07.
Vannak olyan helyzetek, amikor a produkció küzd a szupersztárokért, de olyan is, hogy a színészek tesznek meg mindent azért, hogy megkapjanak egy szerepet. Az alábbi hírességek egészen extrém dolgokat is bevállaltak érte, hogy ők formálhassák meg az áhított szerepeket.

Kisebb-nagyobb hazugságok, merész húzások, különleges rákészülés – ezek a színészek egészen extrém dolgokat is hajlandóak voltak megkapni azért, hogy megkaphassák egy-egy nagyobb produkció szerepeit. És milyen jól tették – sokan legikonikusabb szerepüket köszönhetik kreativitásuknak és kitartásuknak. Mutatjuk az izgalmas listát!

Ben Afflecknek hosszú és elképesztően drága (20.000 dollárra rúgó) fogorvosi beavatkozásokon kellett végigmennie, hogy megkaphassa az Armageddon hős szerelmesének szerepét, ugyanis a heroikusnak ható alulnézeti felvételeknél Michael Bay rendező szerint korábban túl zavaró volt a „babafoga”.

Ben Affleck

A mágus (The Illusionist) végső meghallgatása előtt 1 órával Jessica Biel vásárolt magának egy 19. századi hercegnőruhát és abban érkezett a próbára.

Amikor Idris Elba a Drótba (The Wire) jelentkezett, Alexa Fogel casting rendező tanácsára azt hazudta, hogy amerikai, mivel úgy hírlett, David Simon kizárólag amerikai szereplőkkel szeretne együtt dolgozni a filmben. 

Idris Elba 50 éves

Anne Hathaway is hazudott egy kicsit Ang Lee rendezőnek, amikor a Túl a barátságon szerepére jelentkezett: azt mondta, remekül lovagol, pedig korábban sosem ült lovon. Szerencsére még a forgatás előtt sikerült megtanulnia!

Anne Hathaway dögös leopárdnőnek öltözött, és minden szem rá szegeződött

A szívtipró Paul Mescalnak nem valami különleges készséget, hanem a vezetést kellett elsajátítania a Normális emberek főszerepéhez, ugyanis korábban nem volt jogosítványa.

A Wall Street Farkasa meghallgatásán Margot Robbie úgy érezte, nem megy neki jól a közös improvizáció Leonardo DiCaprióval. Ezért egyszer csak odalépett a színészhez, úgy tett, mint aki meg akarja csókolni, majd egyszerűen felpofozta és az arcába üvöltötte, hogy „Baszd meg!”. Robbie később azt mondta, egy pillanatig rettegett, hogy beperelik a húzásért, de végül DiCaprio és Martin Scorsese rendező is nevetésben törtek ki.

margot robbie nem 3:2

A The Good Place egyik főszereplőjének, Jameela Jamilnek a sorozat előtt semmiféle színészi tapasztalata nem volt, mégis azt hazudta a casting rendezőnek, hogy már több produkcióban is szerepelt. Mikor arról kérdezték, jártas-e az improvizációs komédiában, szintén azt füllentette, hogy rengeteget foglalkozott már ezzel „az angliai színházi munkái során”.

Forrás: BuzzFeed Fotó: Getty Images