Jelenleg ők a legdrágább színésznők Hollywoodban

2023. október 27.
A következő 10 színésznő jelenleg a legfelkapottabb és legjobban kereső a szakmában!
Jelenleg ők a legdrágább színésznők Hollywoodban

A legtöbb hollywoodi színésznek és színésznőnek egyébként sem lehet oka panaszra, már ha fizetésről van szó – a következő 10 sztár azonban még az átlagnál is jóval több pénzt tehet zsebre egy-egy munkáért.

Lássuk, kik azok a színésznők, akik jelenleg a legtöbbet érnek!

Margot Robbie – 50 millió dollár

Margot Robbie nadrág nélkül állt ki a Hollywood-i sztrájkolók mellett

Margot Robbie 

A Variety jelentéséből kiderült, hogy Margot Robbie (a fizetésével és a nézettségi bónuszokkal együtt) 50 millió dollárt tett zsebre a Barbie című film főszerepével. Eredetileg egyébként Robbie 12,5 millió dollár fizetést kapott a szerepért, ugyanannyit, mint a film férfi sztárja, Ryan Gosling. A Variety szerint ezzel Margot Robbie lett a 2022-es év legjobban fizetett színésznője.

Millie Bobby Brown – 10 millió dollár

millie-bobby-brown-fizetes-enola-holmes

Millie Bobby Brown

A Stranger Things sztárja, Millie Bobby Brown a második helyen zárt 10 millió dolláros fizetésével, amit a Netflixtől az Enola Holmes 2-ért kapott. Millie még mindig csak 19 éves, már csak ezért is óriási teljesítmény volt ez tőle. 

Sandra Bullock – 10 millió dollár

sandra-bullock-alberlo

Sandra Bullock

Sandra Bullock Az elveszett város című romantikus kalandfilm főszerepéért tehetett zsebre szintén 10 millió dollárt. A filmben Channing Tatum volt a partnere, de Brad Pitt is feltűnt benne egy igazán vicces szerepben.

Zendaya – 10 millió dollár

Zendaya gyönyörű ruhájáért rajong most az egész világ

Zendaya 

Zendaya egyik legújabb filmje, a Luca Guadagnino által rendezett Challengers 2024-ben kerül a mozikba, azt viszont már most is tudni lehet, hogy Zendaya igen szép összeget kapott a film főszerepéért. 

Lady Gaga – 10 millió dollár

lady-gaga-joker-harley-quinn

Lady Gaga

A Joker: Folie à Deux című film is csak jövőre kerül a mozikba, a forgatásról kiszivárgott fotók azonban már most bizonyították, hogy Lady Gagának tökéletesen sikerült az átalakulás Harley Quinn karakterébe. Az énekesnő ugyancsak 10 millió dollárt kapott a szerepért.

Jennifer Lopez – 8,5 millió dollár

Jennifer Lopez apró fehér tangabikiniben mutatta meg formás hátsóját

Jennifer Lopez 

Jennifer Lopeznek sem kell búsulnia, a 8,5 millió dolláros fizetésével ő is a felső kategóriába tartozik. Ezt az összeget az énekesnő a legutóbbi, Vegyél el című filmjéért kapta. 

Gal Gadot – 5 millió dollár

A netezők aggódnak, vajon Gal Gadotot is behívhatják-e az izraeli hadseregbe

Gal Gadot

Bár a Halál a Níluson című Poirot feldolgozás vegyes fogadtatásban részesült, a színészek nem jártak rosszul a filmmel. Gal Gadot például nem kevesebb, mint 5 millió dollárt tehetett zsebre Linnet Ridgew szerepéért.

Emily Blunt – 4 millió dollár

Emily Blunt

Emily Blunt

Emily Blunt 4 millió dollárt kapott a Christopher Nolan rendezte, szintén nagy sikerű Oppenheimerben nyújtott alakításáért.

Jamie Lee Curtis – 3,5 millió dollár

Jamie Lee Curtis megható posztban reagált az Oscar-jelölésre

Jamie Lee Curtis 

Az ikonikus Halloween-filmek lezárást kaptak A Halloween véget ér című horrorral, amelynek főszerepét ismét elvállalta az első epizódot is híressé tevő Jamie Lee Curtis. 

Anya-Taylor Joy – 1,8 millió dollár

Anya-Taylor Joy

A listát a csodálatos Anya-Taylor Joy zárja, aki 1,8 millió dollárt kapott a Furiosa főszerepéért, amit ugyancsak 2024-ben fognak bemutatni.

Forrás: PureWow Fotó: Getty Images