Brad Pitt így reagált fia súlyos vádjaira

2023. november 22.
Brad Pitt fogadott fia, Pax egy három évvel ezelőtt írt, de csak most kiszivárgott privát posztban osztott meg elképesztő durva dolgokat a színészről.
Brad Pitt

Brad Pitt magán érezheti a világ szemét azzal – a cseppet sem hízelgő – hírrel kapcsolatban, miszerint fia, Pax nagyjából egy baromnak nevezte őt egy kiszivárgott posztjában. Bár felreppentek olyan hírek, miszerint a színész egy elkeseredett lejárató kampánynak gondolja a dolgot, de belsős informátorok azt állítják, ilyesmiről szó sincs.

Az informátor szerint nagyon kellemetlen, hogy ilyen régi dolgokat próbálnak előásni a múltból, és az is, hogy a gyerekeket akarják belerángatni ebbe az egészbe. Fontosnak tartotta kiemelni, hogy Brad 7 éve egy szót sem nyilatkozott a gyerekeivel kapcsolatban, szerinte ő így nyilvánítja ki a véleményét az üggyel kapcsolatban. „Úgy döntött, hogy méltóságteljesen hallgat, és ez sokat elmond” – nyilatkozta az informátor.

Ahogy arról mi is írtunk, nemrég a színész lánya, Zahara Jolie(-Pitt) is megtagadta apja vezetéknevét. Bár a teljes igazságot nem tudjuk, de az egyértelmű, hogy hatból legalább két gyereke nyilvánosan elhatárolódott a színésztől.

Forrás: pagesix.com    Fotó: Getty Images