Borbély Alexandra kemény sporttal erősít az ikres életre

2023. november 24.
Borbély Alexandrával nem érdemes kekeckedni: a színésznő Instagramon osztotta meg, milyen szokatlan sporttal tartja magát fitten és erősen az ikrek mellett.
borbely-alexandra

Azt már korábban is tudtuk, hogy Borbély Alexandra számára fontos az aktív élet: még várandóssága alatt is rendszeresen sportolt, és a szülés után is igyekezett időt szakítani a mozgásra. A színésznő most azt is megmutatta Instagram-követőinek, milyen különleges sporttal erősíti meg magát a kisgyerekes időszakban!

Borbély Alexandra muaythai, vagyis thai box edzésekre jár – az edzésen készült vagány képet ITT lehet megnézni. A thai box nevéhez híven Thaiföldről származó pusztakezes harcművészet, amit ma már kesztyűben, szigorú szabályok mentén űznek. A thai bokszot a „nyolc végtag tudományának” is nevezik, mivel a küzdelem során a bokszoló nem csak az ökleit, de a lábát, a térdét és a könyökét is használhatja – vagyis garantáltan átmozgatja az egész testet.

Az biztos, hogy Borbély Alexandrának szüksége is van minden erejére az eleven ikrek mellett, akik nemrégiben ünnepelték első születésnapjukat.

Fotó: Marie Claire Archív