Borbély Alexandra szívmelengető fotókon mutatta meg, milyen óriásit nőttek az ikrek

2023. november 18.
Az elmúlt egy évben óriásit nőttek Borbély Alexandra és Nagy Ervin ikrei, ezt bizonyítják az édesanyjuk által újonnan közzétett akkor és most fotók is.
borbely-alexandra

Szerencsére Borbély Alexandra és Nagy Ervin időről-időre csepegtetnek néhány cuki fotót és videót ikerbabáikról: Nagy Ervin nemrégiben Elzával pózolt cuki apa-lánya fotón, Borbély Alexandra pedig meghitt szoptatós fotót is megosztott már. A lányokat néhány hónappal ezelőtt címlapon is megmutatták, de a hétköznapokban még mindig ritka, hogy Franciska és Elza arcát is felfedik.

Ezúttal a színésznő egy akkor és most fotópárt osztott meg a kicsikről az Instagram-oldalán: míg az első kép tavaly októberben, nem sokkal az ikrek születése után készült, a friss fotót tegnap készítették. A két egymás mellett lévő képen látszik igazán, milyen óriásit nőttek egy év alatt a lányok. (A képeket ITT tudod megnézni.)

Borbély Alexandra és Nagy Ervin lányai nemrég ünnepelték az első születésnapjukat, amiről az apukájuk is megemlékezett. A posztban leírja, hogy bármennyire is sietett, nem ért haza a lányok érkezésére külföldről, de azóta igyekszik mindig ott lenni számukra.

Fotó: Central Archiv