Sztárbox: Csobot Adélnak sarkos véleménye van Rácz Jenő győzelméről

2023. november 27.
Istenes Bence és Rácz Jenő összecsapása komoly indulatokat generált nemcsak a ringben, de azután is. Természetesen Csobot Adél sem hagyta szó nélkül a történteket.
Rácz Jenő és Istenes Bence szállt a ringbe a Sztárbox című műsorban.

Kemény küzdelem volt Istenes Bence műsorvezető és Rácz Jenő séf között a ringben vasárnap, a Sztárbox című műsorban. A felek a műsor előtt azt mondták, higgadtan fognak egymással szembenézni az bokszmeccs során, azonban ez élesben nemigen sikerült. Több szabálytalanság is volt a mérkőzésen, sőt, Rácz szavakkal sem kímélte ellenfelét.

Adél is elmondta a véleményét az Istenes-Rácz meccsről

Istenes szerint Rácz „ordenáré dolgokat” kiabált neki a mérkőzés közben – ebből azonban a nézőközönség sem a helyszínen, sem a tévéképernyők előtt nem érzékelt semmit. A mérkőzést Rácz Jenő nyerte meg, Istenes Bence azonban nem akart kezet fogni a meccs végén ellenfelével az említett csúnya szavak miatt. 

Adél Instagram-kommentben reagált az eseményekre. A csípős megjegyzés alapján egyáltalán nem ért egyet a bírói döntéssel. „Hát, minden van, csak igazság nem!” – írta.

Rácz Jenő 16 kilót fogyott a bokszedzések következtében

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, Rácz Jenő hihetetlen átalakuláson ment keresztül a felkészülés során, mintegy 16 kilótól szabadult meg és komoly izomtömeget növesztett a bokszedzések hatására.

Forrás: RTL, Fotó: Central-archívum