Rácz Jenő akkor és most: 16 kilót fogyott a sztárséf

2023. november 16.
Rácz Jenő hosszú Instagram-bejegyzésben mesélt az elmúlt fél évéről, amikor a rendszeres boxedzések hatására 16 kilótól szabadult meg és elképesztően kockás lett a hasa is. 

„Emlékszem, amikor márciusban őrültnek tartottak a szeretteim, hogy fontolóra vettem a Sztárboxban való részvételt! Pedig akkor még igencsak járni tanultam a térdműtétem után! Addig noszogattam magam, amíg májusban el is kezdtük a munkát! Tudtam, hogy elsősorban nem a súlycsoportomban lévő embereket, hanem először saját magamat kell legyőznöm. Így lettem a középsúly legsúlyosabb, 90kg-os versenyzőjéből a legkönnyebb. Bárhogyan is alakuljon a hétvége, beleadtam mindent, életem legszebb és legizgalmasabb idején vagyok túl, ezért már most hálás vagyok az RTL-nek, a feleségemnek, aki mindennap támogatott, az edzőmnek, aki akkor is hitt bennem, amikor mások kételkedtek” – írta az Instagramon. 

Nem csak a súly számít

Jenő a féléves felkészülés elején 90 kiló volt, mára viszont már csak 74 kilogram, és a testfelépítése is teljesen megváltozott. 

Az átalakulás mögötti motivációt az RTL új műsora, a Sztárbox jelentette, melyben hétvégéről hétvégére sztárok mérettetik meg magukat a ringben a tévénézők szeme előtt. Vasárnap este Rácz Jenő ellenfele Kabát Péter focista lesz, férfi középsúlyban fognak versenyezni.  

Fotó: Czvitkovits Judit