Leonardo DiCaprio elképesztően dögös volt a vörös szőnyegen

2023. november 28.
A közel 50 éves Leonardo DiCaprio a Gotham Awards díjátadóján jelent meg klasszikusan elegáns szettben és kirobbanó formában.
Ebben a történelmi kastélyban bulizott Leonardo DiCaprio a cannes-i premierje után

Bár ő maga 25 felettiekkel már nem szívesen randizik, minket egyáltalán nem zavar, hogy Leonardo DiCaprio már a 49-et tapossa, hiszen még így az 50 küszöbén is elképesztően dögös. A színész hétfőn a Gotham Awards díjátadóján jelent meg, ahol friss filmjét, a Killers of the Flower Moont (Megfojtott virágok) képviselte kollégájával, Lily Gladstone-nal.

A Titanic és az Eredet sztárja klasszikusan elegáns szettben vonult a vörös szőnyegen: fehér inget, csokornyakkendőt és tökéletesen szabott fekete öltönyt viselt. Leonardo DiCaprio nem sajnálta emblematikus, sejtelmes mosolyait sem a kamerától: lelkesen pózolt a villanó vakuk kereszttüzében. És bár a filmben elvileg fenékimplantátumot kellett viselnie, a díjátadón az „eredeti” testalkatára sem érkezhetett kifogás.

  

Persze hiába is legeltetjük a szemünket Leonardo DiCaprión, nagyon úgy tűnik, hogy elég jól megvannak jelenlegi kedvesével, Vittoria Cerettivel – annyira jól, hogy a 25 éves modell még nyilvánosan sem tudja visszafogni szerelme alsóneműjébe kívánkozó kezeit. 

Forrás: DailyMail Fotó: Getty Images