Leonardo DiCaprio 23 évvel fiatalabb barátnője óriásit villantott pucérruhájában

2023. szeptember 22.
Leonardo DiCaprio új barátnője, Vittoria Ceretti 25 éves és modell, szóval a színész ezzel a választásával is megerősítette a róla kialakult képet.
leonardo-dicaprio-zendaya-emmy

Leonardo DiCaprio új modell barátnője, Vittoria Ceretti egyértelműen letette a voksát a pucérruha mellett. A 25 éves modell a milánói divathét egyik eseményén jelent meg a fekete, áttetsző felsőben, hozzáillő szoknyával, amit egy piros virág kötött össze. Vittoria édesanyja Francesca Lazzari divattervező, így Ceretti születésétől kezdve szívhatta magába a divatot, nem csoda, hogy már Alexander McQueen és a Versace is modelljei közé válogatta.

Vittoria szerint a pucérruha még nem ment ki a divatból

Vittoria szerint a pucérruha még nem ment ki a divatból

Bennfentesek szerint Leo és a modell közel két hónapja randizgatnak egymással, és most már nyíltan a barátnőjeként emlegetik Vittoriát. Persze hozzá kell tenni, hogy a színész körül mindig rengeteg gyönyörű nőt látni, de a hírek szerint a nála 23 évvel fiatalabb lány egyszerűen megbabonázta, így a nyáron is rengeteg időt töltöttek kettesben romantikus kis vakációkon.

Régóta kering az a megállapítás DiCaprióval kapcsolatban, hogy csakis modellekkel jár, és közülük is leginkább 25 évesekkel, vagy még fiatalabbakkal, és úgy tűnik, ez a megfigyelés most ismét megerősítést nyert. Hoztunk egy listát a korábbi barátnőkről, amely szintén alátámasztja, hogy Leónak bizony elég konkrét preferenciái vannak.

Gisele Bündchen

Gisele és DiCaprio között öt év a korkülönbség és a modell 20-25 éves koráig voltak együtt. Jóval a szakítás után Bündchen azt nyilatkozta, hogy bár nem illettek össze, mint barát és barátnő, de csak a legjobbakat kívánja a színésznek.

Leo és Gisele a 2005-ös Oscaron

Leo és Gisele a 2005-ös Oscaron

Bar Refaeli

A színész és a Sports Illustrated-modell, Bar Refaeli 2005-től jártak nagyjából 2011-ig. A beszámolók szerint a hatéves kapcsolat vége felé eltávolodtak egymástól a rengeteg munka és egyéb elfoglaltságuk miatt. Egyikük sem szeretett volna akkoriban még megállapodni, így végül barátként váltak el egymástól, ironikus módon pont azon a héten, amikor Bar betöltötte a 25-öt.

Leo és Bar egy Los Angeles Lakers kosármeccsen

Leo és Bar egy Los Angeles Lakers-kosármeccsen

Blake Lively

Blake Lively egy kicsit kakukktojás a barátnők sorában, mivel ő nem modell, hanem színésznő. A páros 2011-ben ismerkedett meg a cannes-i filmfesztiválon, amikor Lively még csak 23 éves volt. Közel egy évig randiztak, a színésznő még a Nagy Gatsby forgatásán is meglátogatta DiCapriót Ausztráliában. Sajnos a sok munka itt is a kapcsolat végét jelentette, Blake Lively pedig azóta Ryan Reynolds felesége, akivel három gyereket nevelnek. 

Blake Lively

Blake Lively 

Erin Heatherton

Erin Heatherton egy Victoria’s Secret-modell, aki 2012-ben, akkor 22 évesen jött össze a színésszel. Kapcsolatuk mindössze 10 hónapig tartott és itt is az a fránya munka vetett véget a szerelemnek, de ők is jóban váltak el egymástól. Belsős hírek szerint Erint nagyon megviselte a szakítás.

Erin Heatherton 2013-ban a Victoria's Secret bemutatóján

Erin Heatherton 2013-ban a Victoria’s Secret bemutatóján

Camilla Morrone

A modellből lett színésznő Camilla Morrone volt DiCaprio legutóbbi komoly barátnője, akivel 5 évig voltak együtt és 2022-ben szakítottak. A színész 22 évvel volt idősebb Camillánál, akit egyébként 12 éves kora óta ismert, mert Al Pacino a lány anyjával randizott és bemutatta DiCapriót a családnak. Jóval később ismét találkoztak és nagy volt a szerelem a pár között, még a gyerekvállalás is szóba került, de végül mégis szakítás lett a vége. Camilla 25 éves volt, mikor szétváltak útjaik.

DiCaprio és Camilla Morrone

DiCaprio és Camilla Morrone

Forrás: dailymail.co.uk    Fotó: Getty Images