Aputestet villantott a családi yachtozáson Leonardo DiCaprio

2023. június 14.
Európában nyaral Leonardo DiCaprio, aki a végtelen bulizás közepette a családjára is igyekszik időt szakítani, most például egy közös csobbanásra mentek a tengeren.
Ebben a történelmi kastélyban bulizott Leonardo DiCaprio a cannes-i premierje után

Leonardo DiCaprio és családja az Amalfi-parton, Nápoly környékén töltött el egy napot privát yachtozással. A 48 éves hollywoodi nagyágyúhoz csatlakozott 12 éves unokahúga, Normandie, az apja, George DiCaprio és annak felesége, Peggy Ann Farrar is. A színész neonkék fürdőnadrágban lazulgatott a hajón, amit néha egy-egy vízbecsobbanással szakított meg. 

DiCaprio a cannes-i filmfesztivál után Európában maradt kikapcsolódni, és útját mindenhol kíváncsi tekintetek kísérik. A mostani kirándulás előtt ott volt egy barátja esküvőjén Szardínián, látták bulizni Londonban, és a mostani hajókázás során Caprira is ellátogatott. A londoni szpottingolás kapcsán több nővel is hírbe hozták, például a brit Neelam Gillel, aki állítólag valójában Leo egyik barátjával jár, de rajta kívül szóba került Gigi Hadid neve is. A Hadiddal kapcsolatos pletykák tavaly keltek szárnyra, többek szerint ténylegesen járt is egymással a páros, ezért is kapták fel a fejüket, amikor London egyik menő bulihelyén pár perccel Gigi Hadid megérkezése után befutott DiCaprio is.

A csobbanó Leo fotóit ITT tudod megnézni! 

Forrás: pagesix.com    Fotó: Getty Images