Angelina Jolie megölelgetett egy magyar rajongót, és még szelfizett is vele

2023. november 30.
Angelina Jolie épp a repülőtérre tartott, mikor észrevette a hölgyet.
Itt tudsz találkozni Angelina Jolie-val Budapesten

Angelina Jolie épp a repülőtérre igyekezett, amikor észrevette, hogy egy magyar rajongó hölgy őt várja egy csokor virággal. A színésznő rögtön odalépett a nőhöz és kedvesen megköszönte a csokrot, még meg is ölelte őt és egy fotóra is összeállt vele. Az egész találkozásról készült egy TikTok-felvétel is.

@renatataylorf1 With a real Angel, Angelina Jolie! ❤️ Thank you, Angie for being always so kind and human! We love you soooo much! 🥰 #AngelinaJolie #Angie #celebrity #joliepitt #shilohjoliepitt #budapest #celebritytiktok #hollywood #tombraider #gia #girlinterrupted #demona #laracroft #maleficent #mrandmrs #actress #idol #film #movie #mariacallas ♬ Thank You for Being You - OctaSounds

Angelina Jolie Budapesten forgatja a Maria Callas operaénekesnő életéről szóló filmjét, ami miatt több helyen is össze lehet futni vele városszerte.  Ha nem dolgozik, akkor szívesen szán időt nálunk is a kikapcsolódásra. Nemrég például az Operaházban járt, ahol végül könnyeit törölgetve tapsolta meg a magyar művészek előadását.

Forrás: TikTok       Fotó: Getty Images