Angelina Jolie ebben a budai utcácskában lakik

2023. november 06.
Átlagemberek számára szinte felfoghatatlan, havi 2 millió forintos bérleti díja van annak a budai vár környékén található luxusingatlannak, ahol Angelina Jolie a budapesti tartózkodása alatt lakik. 
maria-callas-angelina-jolie

A világsztár közel 3 hónapon keresztül tartózkodik a magyar fővárosban, ugyanis itt forgatja a görög származású operaénekesnőről, Maria Callasról szóló életrajzi filmjét. A filmcsillagot pár napja a Magyar Állami Operaházban kapták lencsevégre, ahol nézőként élvezte Verdi Rekviem című operáját. Jolie-nak annyira tetszett a magyar művészek játéka, hogy könnyeivel küszködött az előadás alatt. 

Most pedig a Blikk szúrta ki, hogy pontosan hol száll meg itt tartózkodása alatt Angelina Jolie. A Blikk informátora szerint a színésznő egy, a vár közelében található luxusapartmant vett ki, mely éppen olyan szolgáltatásokat nyújt, mintha ötcsillagos szállodában szállna meg.

A havi 2 millió forintos bérleti díjért cserébe az éjjel-nappal rendelkezésre álló masszázs, szauna, wellness, edzőterem, illetve mosó- és takarítószolgálat könnyíti meg az ott lakók életét. A forgatási napokon Jolie mindig az utcán várja a sofőrjét, aki az aktuális forgatási helyszínre viszi. A Blikk forrása szerint a színésznő sosem felejti el kedvesen üdvözölni a sofőrjét sem. 

Fotó: Getty Images, Forrás: Blikk