Angelina Jolie megvált az évtizedek alatt védjegyévé vált barna tincseitől

2023. június 07.
Angelina Jolie-t utoljára 24 évvel ezelőtt láthattuk a mostanira nagyon hasonlító hajkoronával az Észvesztő című filmjében.
Angelina Jolie

Angelina Jolie-t annyira megszokta az ember a rá jellemző hosszú, barna hajkoronával, hogy elsőre talán kicsit nehéz is összerakni, hogy ki az a szőke nő, akit a Chloé divatmárka legutóbb közzétett képein láthatunk. Angelina a hajhosszból is visszavett, és a tőle megszokott laza, barna loknik helyett egy kiegyenesített, aranyszőke frizurával láthatjuk a legfrissebb képeken. A színésznő utoljára az 1999-es Észvesztő című film forgatásán volt látható világosabb, szőkés hajjal, így igazi felfrissülés 24 év után más frizurával látni.

Jolie és a Chloé divatház májusban jelentették be, hogy közös női ruhakollekción dolgoznak, és most ennek a folyamatnak a háttérmunkálatairól osztottak meg képeket. Az Atelier Jolie kapszulakollekció elegáns, időtálló és környezettudatos módon elkészített darabokból fog állni, amelyek nemcsak kényelmesek lesznek, de a viselőjük kreativitását is ki lehet majd velük hangsúlyozni.

Forrás: dailymail.co.uk       Fotó: Getty Images