Brad Pitt komoly lépésre szánta el magát a gyerekeivel kapcsolatban

2023. november 30.
A színész kitalálta, hogyan szeretné oldani a családon belüli feszültséget, miután a fia nyilvánosan seggfejnek nevezte őt.
Brad Pitt komoly lépésre szánta el magát a gyerekeivel kapcsolatban

Örökbe fogadott fia, Pax Thien Jolie-Pitt még a 2020-as apák napja alkalmával tette közzé azt a posztot Instagram-oldalán, amelyben világklasszis seggfejnek nevezte Brad Pittet. A színész most abban reménykedik, hogy sikerült oldania a fia és közte lévő feszültséget, hogy végre továbbléphessenek korábbi konfliktusaikon.

Pax azzal vádolta az apját, hogy a hozzá legközelebb állók életét pokollá tette, ráadásul úgy tűnik, nem ő az egyetlen Pitt és Angelina Jolie gyerekei közül, aki neheztel a sztárra: lánya, Zahara Marley Jolie-Pitt nem használta a második vezetéknevét az egyetemi beiktatási ceremónián, és a legidősebb fiú, Maddox Chivan Jolie-Pitt sem hajlandó újra kapcsolatba lépni az apjával.

Egy Bradhez közel álló forrás most azt állítja, hogy a színész hatalmas űrt érez Pax, Zahara és Maddox hiánya miatt: „Az elmúlt pár évben tett egy lépést hátra, hogy teret adjon nekik, és tiszteletben tartsa a döntésüket, hogy nem akarják vele tartani a kapcsolatot. De ahogy közeledik a 60. életévéhez, úgy érzi, itt az ideje, hogy eljött az ideje egy új kezdetnek, és kétségbeesetten reméli, hogy még van lehetősége a jóvátételre.”

Azt mondták, hogy Brad hamarosan Cabóba utazik, hogy megünnepelje nagy születésnapját új barátnőjével, Ines de Ramonnal és néhány közeli barátjával együtt, és a fiatalabb gyermekei, Shiloh, Knox és Vivienne is csatlakoznak majd hozzájuk. A forrás azt állítja, hogy Brad leveleket írt a gyerekeinek, és arra kérte őket, hogy menjenek el együtt mediációs ülésekre az új évben, hogy helyrehozzák a kapcsolatukat.

Forrás: Mirror