Jennifer Lopez teljesen elengedte magát dögös tánca közben

2023. december 01.
Jennifer Lopez ismét megmutatta nekünk, milyen nőies és magabiztos: ezúttal egy különleges kampányban lejtett hipnotikus táncot.
Jennifer Lopez kasmír manikűr 2023 ősz körömtrend

Jennifer Lopez már A Wall Street Pillangói (Hustlers) című filmben, és persze számtalan fellépésén is megmutatta, hogy mennyire szexi és önfeledt táncokat tud lejteni. Az 54 éves szupersztár ezúttal a Coach kampányában kápráztatta el a rajongókat avantgárd és egészen felszabadult táncmozdulataival.

A felvételen Jennifer Lopez egy hátul kivágott, földig érő metálfényű ruhát visel, a jobb kezében pedig egy ezüst kistáskát tart – így kezd el mozogni az izgalmas ritmusra. A kampány a márka közleménye szerint most a Z-generációt igyekszik megszólítani, arra bátorítva őket, hogy legyenek önmaguk és nyugodtan fejezzék ki önmagukat. 

Jennifer Lopez ugyan nem kifejezetten a Z-generáció ikonja, de az vitathatatlan, hogy elképesztően jól néz ki a kampányvideóban. Az énekesnő egyébként nemcsak tánc közben ilyen magabiztos és szexi, de a vörös szőnyegen is rendre elkápráztat minket bevállalós, mégis nőies szettjeivel: nemrégiben láthattuk például köldökig dekoltált blúzban, és áttetsző arany csipkében is – mondanunk sem kell, hogy mindkettőben valóságos istennőként ragyogott.

Forrás: People Fotó: Getty Images